Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z Combatem

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam combata od kolegi na dwóch pendrivach.Jak wrzucam wszystkie pliki z dwóch penów to gdy klikam ikonke combata cały czas mi sie patchuje mi się combat.Niby jakieś pliki sie ściagaj ale juz z 3 godziny i nawet jeszcze połowy nie ma.A mam szybkiego neta.Pomożecie?

Opublikowano

Po prostu ściągnij sobie nową instalke ze strony combata, przecież masz szybki internet, u mnie to trwa 20 minut, a nie bawisz się w jakieś pendrivy -_-

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

To akurat jest prawidłowe, ja miałem instalkę ściągniętą rok temu i miesiąc temu jak instalowałem to 6 godzin trwało, bo co pobierze patcha to sprawdza pliki, potem nadmienia stare pliki, i znowu sprawdza, a patchy do tego czasu dużo wyszło, i lipa bo to wszystko pojedynczo ściąga. Polecam ściągnąć nową instalkę CA, o wiele szybciej sobie zagrasz niż będziesz czekał na te patche, bo nowa instalka ma już w sobie wszystkie.

Opublikowano

Skopiowanie całego folderu nic nie da. Podczas instalacji pliki nie tylko wypakowywują się do jednego folderu ale także zmieniają wpisy w rejestrze pozwalając na grę. Tylko odpowiednio "sprefarowana" gra może być w ten sposób przenoszona :)

Musisz pobrać nową instalke ze strony (EUROPEJSKIEGO) Combata lub przenieść od kumpla nie folder a właśnie plik instalacyjny.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...