Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacje] Turniej MPCforum.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1359765170-U334301.png

Witam!

Mam zaszczyt przedstawić informacje wstępne dotyczące turnieju League of Legends. :)

Trochę informacji na ten temat.

• Turniej będzie odbywał się na mapie Proving Grounds, tak zwany ARAM.
  • Będzie to turniej 1vs1, coś innego od poprzednich.
  • Tryb będzie to draft lecz nie standardowy, championi będą banowani na chacie przed wybieraniem championów.
  • Za pierwsze miejsce będzie MPC Champion + niespodzianka*, drugie MPC Champion.
  • Do turnieju będą mogły się zapisać tylko osoby z 30 poziomem, które grają na EU Nordic/East oraz posiadać minimum 14 championów.
  • Będą utworzone tylko dwie grupy (A/B) w których znajdzie się po 8 graczy, maksymalnie bierzemy 16 osób.
  • Jak będą wyglądać zapisy? Kto pierwszy ten lepszy. Temat z zapisami zostanie utworzony w poniedziałek o godzinie 18:30, będzie w podpiętych tematach.
  • Losowanie grup nastąpi po zapisach, przy tym również losowanie pierwszych meczy. Drzewko meczy będzie wyglądać tak : obrazek
  • Terminy meczów będą ustalane przeze mnie razem z Wami, napiszę do Was w prywatną wiadomość i ustalimy.
  • Osoba, która będzie zmuszona zmienić termin będzie musiała poinformować mnie i partnera, z którym miała grać.
  • Użytkownik, który nie poinformuje mnie lub partnera, z którym ma rozegrać mecz, że nie może grać odda walkowera.
  • Jeżeli wiesz, że nie będziesz mógł grać - nie zapisuj się.
  • Gra może być obserwowana przez kogoś z teamu moderacyjnego
  • Na koniec gry trzeba zrobić zdjęcie oraz dodać je w temacie, który zostanie stworzony później, dowiecie się o nim.
  • Wszelkie pytania dotyczące turnieju zadajemy w tym temacie : Link

Lord Makin patroluje turniej.

* - nagroda poza forumowa.

Administracja oraz członkowie grupy moderacyjnej działu League of Legends zastrzegają sobie prawo do edycji regulaminu turnieju.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...