Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl][Hamachi]Hwdkmt2

marcin1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym wam przedstawić mój server o nazwie hwdkmt2 server polski łatwo się domyślić server jest postawiony na hamachi raty po 700 u handlarzy zbrojami army 42+9 okrągła i hełmy 21lvl reszta standard tyle że perły taniej jak ktoś poeqpi kilka z 10min uzbiera z 50kk a perły od 7kk do 20kk u handlarza bronią bronie 30+9 reszta standard u handlarki all to samo ale kd po 20kk u rybaka itemki do konia na start dostaje się konia bojowego a o zapomniałem o drwalu stoi on w m1 i są u niego army 61+6 i bronie te słabsze typu magnet+6 ulepszacze są i bedą więc nie pisać żebym je skasował nie szukam gm-a więc o to też nie pisać konta robie ja ponieważ nie moge uruchomić reje wcześniej mogłem

Spol:http://www.speedyshare.com/files/19505083/HwdkMT2_by_DisLike.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/a9bd356a849219b5b27edcc4576f42199a78c83e29f3748fc46b408ee56c0b50-1259749646

Sieci:

hwdkmt2-1 hasło:mlekoUHT

hwdkmt2-2 hasło:12345

hwdkmt2-3 hasło:12345

Gramy w shinso a i gm nie daje itemków kasy ani metków czasami ulepszacze dlatego jak gm napisze że ci nie da to nie spamować że gm noob itp

GA na servie:

hwdk

GM na servie:

™Nemezis™

Powtarzam konta robi hwdk postaram zrobić się reje

Jak zrobiłem jakiś błąd w robieniu tematu prosze pisać przepraszam ale 1raz reklamuje

jak coś źle zrobiłem piszcie bo nie chciał bym stracic tematu

Opublikowano

server ogółem fajny szybko konta na hamachi hwdk robi drop yang fajny u npc tez fajnie zrobione

Down:

Nom ulepszacze no i co z tego :P przynajmniej server niebedzie ze jak cos chcesz odrazu masz :P:P

I lagg z leksza jest

Opublikowano

nom moze za duzo wilczkow w miescie bylo :P bo zlagowalo jak ... ja sie polaczyc niemoge czyzby serv postal 5 minut i padl :P?

Opublikowano

nie off tylko miałem mały problem więc nei płacz bo już on a lagi mogą być bo pisze mi 10osób naraz i uploaduje na inne strony spol a lagi sa bo nemezis zrzuca pelno moobow ale jak wam się nie podoba to mu napisze żeby nie zrzucał a i serv ma już 3dni i nie bój się nie padnei tak szybko bo robie codziennie kopie i przypominam nie szukam gm i gm daje tylko bojowca więc nie spamować na pw

Opublikowano

Polecam serw.

Mili ludzie Ga hwdk potrafi odpowiedziec i nie wywyzsza sie.

Nie patrzy na lvl traktuje kazdego tak samo.

Nie ma za duzych lagow tak jak juz mowilem mili ludzie z czym wiaze sie mila atmosfera.

Pozdrawiam moj nick Patryk.

54585309939136444418.png

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...