Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

atak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Very nice ...

Zajebiste są z was troleee ...

Nudzi się wam ? zapraszam na TS3 pogadać bo słabo te trolowanie czy tam c**j wie jak to nazywacie wychodzi ..

Opublikowano

Ojj tam, dajcie chłopakowi poszaleć! :) W końcu ten pierwszy post, musi być tym pierwszym... Ach, to uczucie, gdy na tle 7 tysięcy urzytkowników, robisz z siebie idiotę.... - bezcenne :)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Ojj tam, dajcie chłopakowi poszaleć! :) W końcu ten pierwszy post, musi być tym pierwszym... Ach, to uczucie, gdy na tle 7 tysięcy urzytkowników, robisz z siebie idiotę.... - bezcenne :)

Te, co ty pierdolisz ? Zaglondej na siebie. Jaa, wy ście som wszyscy mądrzy. "Nawtykać drugiymu ? Ja! Też dojebołeś pytaniym.", ale "na siebie łobejrzeć ? Fulosz, jo je fajnisty." Co to kurwa ? URZYTKOWNIKÓW, JA ? JEŻEŚ TEGO PEWIYN ? JAK CHUJ! Usuwej tyn post, bo mi oczy wydupi. Jaa. Był taki. Francik mu boło. Siedzioł i yno kreślił te krzyżówki. I tam zaglondo. Jedyn abfal, drugi, trzeci. Pod Bogiym, oczy mu wyjebało.

Opublikowano

Jednak szybka interwencja super potężnych sił specjalnych Lorda Enzila odpiera atak nawet się nie męcząc.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...