Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Dział]Beka =)

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

proponuje stworzenie działu Beka, bądź coś BEKO-podobnego.

Teraz przechodzę do sedna.

1.Do czego będzie ten dział? To proste, użytkownicy naszego Forum będą umieszczać tutaj Bekowe rzeczy czyli tzw. śmieszne, suche, głupie , A NAWET I IDIOTYCZNE ! (ale z granicą zdrowego rozsądku).

2.Jeśli chodzi o spam, jaki wiąże się z utworzeniem tego działu, to można by tutaj wyłączyć nabijanie postów.

3.Co będzie można tu umieszczać?Hmm, wszystko. Zdjęcia, filmy, obrazki, bądź można coś dać od siebie takiego ''specjalnego'', że aż sam nie wiem co to może być :D .Trzeba też pamiętać o zakazie publikowania tutaj czyichś danych osobowych(jest gdzies w regulaminie mpc to pomine to.)

4.Kultura osobista - raczej nie muszę się tutaj zbytnio rozpisywać, gdyż każdy reprezentuje siebie swoim zachowaniem i tym jak się wysławia. Kurwa, mam racje? a tak na serio :D to chodzi mi o to, aby nie było w tym dziale chamstwa wobec innych userów bez powodu : )

5.Warny w dziale beka - Warna będzie można otrzymać tutaj tak samo jak w innych działach na MPCFORUM, czyli standardowo za posty nie wnoszące nic do tematu/niepotrzebne wulgaryzmy rzucane na prawo i lewo/reklamy -.-.

6.Kto będzie mógł udzielać się w owym dziale? Myślę, że każdy powinien mieć do tego prawo.

@edit:

Można będzie tutaj pojedynkować się na teksty, coś jak w Fan Art, tylko tu nie będzie się dissować kogoś, ale wyzywać w prosty sposób(np.Ty idioto potocznie zwany człowiekiem idź malować chodniki.)

Myślę, że fajnie było by utworzyć taki dział, :)

Zarax

Opublikowano

Są kawały, pogaduszki itp. Po co dział, który łączy kilka w jeden? Nie.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano
1.Do czego będzie ten dział? To proste, użytkownicy naszego Forum będą umieszczać tutaj Bekowe rzeczy czyli tzw. śmieszne, suche, głupie , A NAWET I IDIOTYCZNE ! (ale z granicą zdrowego rozsądku).

Istnieją do tego również tematy globalne w pogaduszkach t.j "znalazłeś śmieszny film..." itp. Jeśli ktoś znalazł coś śmiesznego, suchego albo głupiego, to wrzuci to do pogaduszek. I tak jestem na nie ;D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie chodzi o kawały, poczytaj dokładnie.

Wiesz, jest różnica między zabawą i śmiechem, a robieniem z siebie za przeproszeniem debila. Wydaje mi się, że trzeba chociaż trochę zachować kulturę na tym forum, a nie tworzyć idiotyczne tematy, jak np tego typu:

Można będzie tutaj pojedynkować się na teksty, coś jak w Fan Art, tylko tu nie będzie się dissować kogoś, ale wyzywać w prosty sposób(np.Ty idioto potocznie zwany człowiekiem idź malować chodniki.)

Nie wiem kogo może takie coś śmieszyć. Wstyd, a nie zabawa.

Opublikowano

Bądźmy poważni - nie.

Beka.

Ja jestem na nie. Są lepsze propozycje działów niż takie coś. Są od tego pogaduszki i są tematy. Przykro mi.

Opublikowano

Wystarczy popatrzeć na sugestie/skargi, jak i statusy niektórych użytkowników, wtedy jest beka.

Co do sugestii- jestem na nie. Wystarczy idiotów na tym forum.

Nie dzięki, nie potrzeba takiego działu. Mam podobne zdanie do Wrednej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...