Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Sposób Na Hack :)

cHICk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Troszkę szperałem i szperałem i się doszukałem :). Otóż jest nowy sposób na oszukiwanie w grach <w tym MU> poprzez Cheat Engine 5.5 .

Nie będę podawał tutoriala :) , ponieważ sam jeszcze rozkminiam ten program więc nie chciałbym mieszać. Można nim bez problemu uzyskać

efekt dobrze znanego hastyMU na sezonie4+ :) , podniesienie STATÓW , AK oraz DUPOWANIE itemów. Działanie jest bardzo proste , program pozwala

zmieniać wartości zapisane w pamięci ram a co za tym idzie pozwala oszukiwać server :). Proxy powoli przechodzą do historii. Jak tylko rozkminie

coś więcej napisze tutka.

Zapraszam do testów , wypisujcie w tym temacie co ciekawego odkryliście.

pozdrawiam !

mini video o możliwościach : http://www.youtube.com/watch?v=s8lupPZs0hE

! ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA !

CheatEngine5.5.rar

....pamiętaj Karma zawsze do Ciebie wraca :)

Gość black_shadow
Opublikowano

Cheat engine - To co w nim zrobisz ( czyt. LVL , Skill czy co tam.) Jest tylko i wyłącznie WIZUALNIE !! Tylko ty to widzisz. W cheat engine można zrobić trainer ale nie na "LVL i skill".

Opublikowano

Śmieszni jesteście =) Cheat engine'm zmieniasz wartości po stronie klienta.Możesz mieć 666 lvl ale tylko Ty to widzisz i nic Ci to nie da.Ja osobiście polecam MuProxy..

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

No wiesz 'Razzac' ja osobiście polecam ten program chociażby za efekt HastyMU na s4 , który jak wiadomo nie działa powyżej s2. A to już coś he , a skoro inni tego nie widzą to jeszcze lepiej :) . Aktualnie kminie nad dupowaniem coś ala shadow item . Na przykład by kogoś oszukać na trade :)

Więc według mnie Razz nie wcinaj się w paradę skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia , to jest równoznaczne z nabijaniem postów BLA :P

Do 'Wint0r' - 5 za to ,że chociażby napisałem o tym . Nie było jeszcze takiego posta więc chyba można podziękować nie przymusowym piątakiem za informacje? :D

bez urazy dla 'starych wyjadaczy' oczywiście :)

Opublikowano

Nie rozwalaj mnie człowieku,chcesz dupować itemy za pomocą cheat engine?

GL,zgłoś się do mnie jak coś Ci wyjdzie to dam Ci 100zł.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

nie mowie o dupowaniu ale o Shadow Itemie , który ktoś tylko zobaczy na trade da ok a w rzeczywistości nic nie dostanie , czytaj co piszę :)

Opublikowano

Ale ten shadow w trade też widzisz tylko Ty :P Chcesz by widział go ktoś inny, musisz wykorzystać bug w GS'ie (zapamiętuje trade inv) a na season 4 można uzyskać visual bug u "ofiary" ^^

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorka za odswiezenie tematu

Razzac a powiedz mi co to jest ?? bo mi sie wydaje ze chyba jednak ktos to dokonal i dupuje tym wlasnie programem. I co dasz mi 100zl ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...