Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Server hamachi 4story

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś opłaty są?

I gdzie mogę pisać o zarejestrowanie mojego konta?

Są jakieś minusy tego serwera?

Opublikowano

Jakieś opłaty są?

I gdzie mogę pisać o zarejestrowanie mojego konta?

Są jakieś minusy tego serwera?

Nie niema opłat pisz do tomka na pw minusy to że stoi na hamachi bugi itp idt:)
Opublikowano

Ma ktos dane do hamachi ?

Byłbym zainteresowany grą, jedyne na co teraz czekam to konto stworzone przez Tomka.

Opublikowano

workolandia11

123qwe

albo qwe123 . raczej wolne . na filmiku wszystko było

@@ przy okazji zapraszam na Valorian bo nas mało troche bo wszyscy ida na der jak by co pisac na : Invincible

Opublikowano

Dzieki, ladnie poprosilem o zrobienie konta, wiec niedlugo moze sie zobaczymy w grze.

Opublikowano

Polecam serwer, akurat dla graczy którzy chcą zagrać zwyczajnie For Fun.

Zapraszam na Valorian ;)

Opublikowano

Odradzam serwer to gówno Administrator serwera jest wulgarny nie kulturalny nie ma cierpliwości po prostu ma dużo wad..

Człowiek chciał spokojnie pograć na jakimś serwerze.. Chaos. Serwer na oddupcz zrobiony.

Na dodatek Administrator nie wbijał więcej niż pół dnia oraz popełnia takie błędy pisowni polskiej że aż oczy bolą. ;(

Odradzam.. chyba że lubicie takich ludzi.

Ps: Od jutra będę zaczynał grać na czeskim serwerze hamachi.. tam jest o wiele lepszy i kulturalny Administrator z którym da się pisać./ Chcecie ip sieć pw.

@edit

Głównie to ja serwera nie oceniam bo na nim nie grałem ale jak widzę jak ty się zachowujesz.. to oceniam przedewszystkim ciebie niech ludzie wiedzą. Nie mam nic do dodania serwer przy takim adminie postoi góra 2 miesiące..

@edit 2

Jesse48 Admin musi być miły to podstawa tym zachowaniem Tomek graczy na pewno nie zachęci do gry. Ale gracze nie mają zbyt wielkiego wyboru serwerów ;/

Extreme 4story Chyba padło -.- widać że jednak chujowy admin postał z parę dni nawet postaci nie zdążyłem dobrze zrobić..

@edit3

xarmin7 ja nie wyzywam ale zacznę -.- Debilu słuchaj nie znasz mnie.. Dzieciaku ? ;) pomyliłeś się ;) Już pisałem nie oceniam serwera a głównie admina.. Czytaj z zrozumieniem pało.

Xarmin jaki ty pyskaty -.- do każdego wulgarnie. Tylko ty jesteś ideałem Aniołek się znalazł. to co napisał Pr0.. to szczera prawda.. ;)

Serwer postoi góra 2 miesiące i padnie.. Szkoda mi czasu na takich niedorozwojów. Żegnam.

image.png

Opublikowano

Tak jestem nie kulturalny dla ludzi spamujących mi na hamachi bez powodu. Rejestracja na serwerze wymaga podania:

-wiek.

-czy posiadasz TS3,

-Mikro

Nie lubię ludzi, którzy owijają w bawełne i jak wymagam podania danych wymienionych powyżej a dostaję w zamian odpowiedź "mam skype"- wymagałem podania nicku w celu zwerifikowania wieku, rejestracja od wieku 14+, mam dość podstawówki nie ogarniającej podstaw gry. Nie spełniłeś wymogów rejestracji ,to albo kazałem ci wypier***** albo poprosiłem o opuszczneie sieci. Jak ktoś normalnie wejdzie na TSA, to ma pierwszeństwo we wszystkim i sprawy załatwiam w ciągu max 2minut o poproszenia mnie o nią. A na blogu serwera pisze "na hamachi podawać tylko ważne sprawy, podawać tylko nick i haslo zakodowane poprzez HASH nic wiecej. Mam 12 sieci hamachi każda po 5 osób, miej cierpliwość do co dwu-minutowych wiadomości treści "daj lvl, załóż konto o nicku bla bla bla haslo bla bla bla, jak by hasło było w HASH, to spoko wklejam do bazydanych dwie nowe wartości i z głowy, a tak muszę odpisać; zakoduj w hasu daj bapisz jeszcze raz bla bla bla. Skoro muszę to pisać czterdziestej osobie to samo, to wybacz każdego ch** trafi.

PS. Serwer nie jest dla każdego co się zgłosi, gracz musi: ogarniać grę, być w miare dobry w pvp, nie spamic mi bez powodu na hamachi, dobrze by było jak by wbijał na tsa. Nic na siłę, chcecie, to grajcie na czeskich .

Pozdrawiam tomeczkooo

Znam zasady pisowni polskiej, lecz nie używam bascape do poprawiania "literówek" pisze myśl przewodnia i odrazu zatwierdzam enterem bez namysłu, za dużo mam spraw na głowie związanych z serwerem , żeby każdemu graczowi poświęcic odpowiednią uwagę na hamachi... Poświęcam ją jednak na TSI-E!!!

PS dziekuje, za ocenę serevera, jak nigdy na nim nie grałeś bo nie zrobiłem ci konta. Pozdro^^

Admin jest chamskim chu*** ale server ejst zrobiony najlepiej jak mógł być, wszystkie sugestie graczy traktuję poważnie i jeżeli uznam pomysł za ciekawy, to go realizuję.

Opublikowano

@GoldenCraft Jeśli chodzi ci o Extreme 4story to nie polecam, admin niby miły, ale ma wylane na wszystko co do niego napiszesz, prośby czy propozycje.

Admin nie jest po to by go lubiano, jest po to, by gracze dzięki jego pracy mogli cieszyć się grą.

Opublikowano

Konto zostało właśnie skasowane.

Na oby dwuch serverach testowym(ktory mial byc moze ze 2 dni online) i starym 4fun(pvp)(ktory mam odpalic za 2 dni :p)

Moim celem jest odpalenei 2 serwow na raz.

Opublikowano

Odradzam serwer to gówno Administrator serwera jest wulgarny nie kulturalny nie ma cierpliwości po prostu ma dużo wad..

Człowiek chciał spokojnie pograć na jakimś serwerze.. Chaos. Serwer na oddupcz zrobiony.

Na dodatek Administrator nie wbijał więcej niż pół dnia oraz popełnia takie błędy pisowni polskiej że aż oczy bolą. ;(

Odradzam.. chyba że lubicie takich ludzi.

Ps: Od jutra będę zaczynał grać na czeskim serwerze hamachi.. tam jest o wiele lepszy i kulturalny Administrator z którym da się pisać./ Chcecie ip sieć pw.

@edit

Głównie to ja serwera nie oceniam bo na nim nie grałem ale jak widzę jak ty się zachowujesz.. to oceniam przedewszystkim ciebie niech ludzie wiedzą. Nie mam nic do dodania serwer przy takim adminie postoi góra 2 miesiące..

@edit 2

Jesse48 Admin musi być miły to podstawa tym zachowaniem Tomek graczy na pewno nie zachęci do gry. Ale gracze nie mają zbyt wielkiego wyboru serwerów ;/

Extreme 4story Chyba padło -.- widać że jednak chujowy admin postał z parę dni nawet postaci nie zdążyłem dobrze zrobić..

Nie grałeś na tym serwerze, ale jednak wiesz iż jest zrobiony słabo i jest, jak to nazwałeś, gównem? Twoje kolejne zdania wykluczają poprzednie, brawo. Poza tym, jakbyś przestrzegał prostych zasad, czyli przy podaniu podałbyś wiek, czy masz ts i mikrofon, to by nie było żadnych spin. W sumie to dobrze, że z nami nie grasz. Jednego dzieciaka z inteligencją taboretu mniej.

Opublikowano

Pozdrawiam Administracje!

Przypadkowo wchodze na siec GMów juz chce im napisać zeby zrobili nową siec bo wszystkie albo pełne albo zajęte , a oni mnie wyje****...

Co 2 wasze słowo to przeklenstwo.

Poprostu banda dałnów!!

Opublikowano

Pozdrawiam Administracje!

Przypadkowo wchodze na siec GMów juz chce im napisać zeby zrobili nową siec bo wszystkie albo pełne albo zajęte , a oni mnie wyje****...

Co 2 wasze słowo to przeklenstwo.

Poprostu banda dałnów!!

Szanony 14-latku (jako że napisałeś swój wiek to tym się posłużę), podaliśmy ci sieci, na których jest miejsce, więc nie gadaj głupot. Jeżeli nie chcemy Cię na tej sieci, to znaczy że ma tam Cie nie być i tyle. A "dałnem" możesz nazywać swoich kolegów z gimnazjum.

Pozdrawiam

Opublikowano

i czy wam się opłaca płacić za taki serwer ? lepiej samemu zrobić !

Co miałeś na myśli? Nikt nie płaci za ten serwer.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@Up zrób mądralo taki serwer i załataj bugi tak jak zrobił to Tomek . :) Chociaż na dedyka byłem chętny ,ale słuch zaginął .

Opublikowano

1.Administracja wylgarna

2.Administracja nie umie Pisać

3.Server nudny

4.Oni chca byc tylko lubiani

5.nie dbaja o server !!!!

Nie Polecam

----------------------------

Pozdro;;;;9

Opublikowano

Tak administaracja nie umiem pisać, przyznam nie jestem prosem z jezyka polskiego. Mam niespełna 18 lat i jestem naprawde bardzo wulgarny. Nie dbam o server? Masz pojęcie ile poświęciłem czasu zeby go odfixować i dodać tyle rzeczy? Server jest nudny bo nie ma masiv pvp przez lagi nadal szukam osob chetnych na dedyka 20 zl / mies mam chyba okoo 8, ktore napisały na gg a potrzeba przynajmiej 20... I najlepiej żeby każdy był z tsem. Mam w dupie to , czy ktoś mnie lubi poprostu każe wypierdzalac dziecią, które tylko pisały tomek daj to sramto siamto owanto, rowniez gardzę osobami ktore dopiero zacyznaja gre i nie maja pojecia o pvp, Dlatego byłem taki nie miły. Koniec mojego wywodu.Dream pochwał się wiekiem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.youtube.c...ymH0 Wszystkie info!

bugi

-honor sie nie zpaisuje

atrackje-

zwiekoszny exp,drop,etc.

-free is u npc

-itemy na czaso +23 S/SS/SSS

-bizu na czaso SSS

eq pvp na start

www.4goh.blogspot.com

haj moge byc zastepcom GM moj skyp:mateusz94981

Tak jestem nie kulturalny dla ludzi spamujących mi na hamachi bez powodu. Rejestracja na serwerze wymaga podania:

-wiek.

-czy posiadasz TS3,

-Mikro

Nie lubię ludzi, którzy owijają w bawełne i jak wymagam podania danych wymienionych powyżej a dostaję w zamian odpowiedź "mam skype"- wymagałem podania nicku w celu zwerifikowania wieku, rejestracja od wieku 14+, mam dość podstawówki nie ogarniającej podstaw gry. Nie spełniłeś wymogów rejestracji ,to albo kazałem ci wypier***** albo poprosiłem o opuszczneie sieci. Jak ktoś normalnie wejdzie na TSA, to ma pierwszeństwo we wszystkim i sprawy załatwiam w ciągu max 2minut o poproszenia mnie o nią. A na blogu serwera pisze "na hamachi podawać tylko ważne sprawy, podawać tylko nick i haslo zakodowane poprzez HASH nic wiecej. Mam 12 sieci hamachi każda po 5 osób, miej cierpliwość do co dwu-minutowych wiadomości treści "daj lvl, załóż konto o nicku bla bla bla haslo bla bla bla, jak by hasło było w HASH, to spoko wklejam do bazydanych dwie nowe wartości i z głowy, a tak muszę odpisać; zakoduj w hasu daj bapisz jeszcze raz bla bla bla. Skoro muszę to pisać czterdziestej osobie to samo, to wybacz każdego ch** trafi.

PS. Serwer nie jest dla każdego co się zgłosi, gracz musi: ogarniać grę, być w miare dobry w pvp, nie spamic mi bez powodu na hamachi, dobrze by było jak by wbijał na tsa. Nic na siłę, chcecie, to grajcie na czeskich .

Pozdrawiam tomeczkooo

Znam zasady pisowni polskiej, lecz nie używam bascape do poprawiania "literówek" pisze myśl przewodnia i odrazu zatwierdzam enterem bez namysłu, za dużo mam spraw na głowie związanych z serwerem , żeby każdemu graczowi poświęcic odpowiednią uwagę na hamachi... Poświęcam ją jednak na TSI-E!!!

PS dziekuje, za ocenę serevera, jak nigdy na nim nie grałeś bo nie zrobiłem ci konta. Pozdro^^

Admin jest chamskim chu*** ale server ejst zrobiony najlepiej jak mógł być, wszystkie sugestie graczy traktuję poważnie i jeżeli uznam pomysł za ciekawy, to go realizuję.

Moge byc zastepcom GM jak co czekam na skypie :mateusz94981 moj nick i numer tele :887310794 czekam na odp. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...