Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW-czarna magia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć.

Mam zamiar zaczac przygode z wowem ,ale to dla mnie wydaje sie nie do ogarniecia ...

Tak wiec kilka pytan:

1.Czy ta gra jest platna?

2.Czy da sie cos w niej osiagnac nie wydajac na is itp

3.O co chodzi z tymi dodatkami?W co grac skoro jest tyle rzeczy do wyboru?

4.O co chodzi z serwerami prywatnymi? Jest jakis globalny serwer gdzie jest calkiem sporo graczy,jest stabilny itp?

Ogolnie to chodzi o to gdzie najlepiej grac,jaka wersje gry wybrac,tak ,zeby nawet ktos kompletnie zielony jak ja dobrze sie bawil.

Ps.Trafilem tu dzieki "Akcji reanimacji" ;)

Edytowane przez K4P3C

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano (edytowane)

Cześć.

Mam zamiar zaczac przygode z wowem ,ale to dla mnie wydaje sie nie do ogarniecia ...

Tak wiec kilka pytan:

4.O co chodzi z serwerami prywatnymi? Jest jakis globalny serwer gdzie jest calkiem sporo graczy,jest stabilny itp?

Ogolnie to chodzi o to gdzie najlepiej grac,jaka wersje gry wybrac,tak ,zeby nawet ktos kompletnie zielony jak ja dobrze sie bawil.

1. Global jest płatny.

2. Na globalu nie ma is.

3. Dodatki poszerzają content, dodając nowy lvl cap, skille, bg, raidy itp

4. Prywatne to tylko prywatne, nijak się mają do globala. Zagrasz na nich bez wydawania kasy. Prywatne serwery są pobugowana w większym lub mniejszym stopniu.

Jak cie stać graj na globalu, wszystko działa a o ludzi nie ma się co martwić, w końcu wow to elita tego gatunku.

Edytowane przez Aidou
Opublikowano

Witaj :) Bardzo się cieszę że jesteś zainteresowany tą grą.

1. Tak gra jest płatna. Opłata na 60 dni wynosi 78zł, ale można lekko oszukać system i kupować tak zwane RaF'y (30 dni za 15zł)

2. W World of Warcraft nie ma czegoś takiego ja Item shop. Jest Blizzard shop, ale tam możesz tylko kupić jakiegoś peta bądź mounta. Wszystko musisz zdobyć w grze.

3. Dodatki rozszerzają grę jak i jej fabułę. Możesz je kupować stopniowo.

4. Prywatne serwery są darmowe. Jednakże mają one mase bugów co nowego gracza może zniechęcić do gry.

Za wszystkie dodatki zapłacisz jednorazowo 129,90zł. Będziesz miał 30 dni gry i potem musisz kupić abonament bądź RaF'a.

simply.4557.gif

Opublikowano

Cześć.

Tak wiec kilka pytan:

1.Officialne serwery - płatne abonamentem

2. To nie metin... mikropłatności są dla down'ów ;] jakby były to bym w to nigdy nie grał :P bo co z tego jak mam skilla a ktoś wyda Eurasy i będzie lepszy ;d

3. Dodają dodatkowe krainy , przez co dochodzą nowe Q , instacje, bossy , lvl zwiększają

4. Prywatne czyli że są prywatne i opłacane przez kogoś ;] z reguły nie są oskryptowane

1373369406-U138092.png

Opublikowano (edytowane)

Szkoda,szkoda :(

Liczylem na to ,ze pogram sb bez wydawania $ ,ale nie mam zmiaru placic za gre skoro moge wydac w realu.

No nic,trzeba szukac dalej,macie lajki.

/Na prośbę autora

Edytowane przez Majkel™

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...