Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tej animacjii?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrze wykonana , nie ma tu nic do krytykowania , ale to widać że to nie amator to robił . Na 100% musi to ktoś być z dobrym starzem,

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Mi się podoba. Puszczają to w sinema szity (stąd to znasz pewnie) i ludzie wzdychali w tych momentach do wzdychania i robili podśmiechujki.

Pomysł jak i wykonanie bardzo dobre więc props dla Twórców.

Opublikowano

To nie "grupa amatorow", to nominowana do oscara (!) krotkometrazowka Disneya, ktorz puszczaja przed seansami w kinach. Ja osobiscie zobaczylem to zulelnie przypadkiem na flipboardzie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Animacja na najwyższym poziomie, nie ma się do czego przyczepić. Co do przekazu, to nie jestem pewien, ale według mnie to chodzi o coś w stylu "Pomimo trudności miłość zawsze odnajdzie drogę".

Bardzo mi się podoba.

Game Over

Opublikowano

Faktycznie, jest niesamowita. Pełen profesjonalizm, ścisła tematyka, jasno określona fabuła... Majstersztyk.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Idealna, super przekaz, ładne wykonanie szkoda, że takie krótkie.

Opublikowano

@up Chyba niecały rok, bo pierwsze "przecieki" ze szczątkami trailera są sprzed 8 miesięcy :)

Ta jest jeszcze lepsza

Ja myślę, że są na podobnym poziomie, zauważ że obie te animacje są z innych gatunków (profesjonalne 3d oraz stylizowane na stare 2D). Poza tym myślę że "paperman" ma znacznie większą siłę wyrazu :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Disney jak Disney.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Bardzo mi się podoba, ale czego tu innego się spodziewać, po Walt Disney? Pełen profesjonalizm, świetny przekaz, oby więcej takich

animacji. Zresztą po tylu latach, gdy zaczynali od Myszki Mickey, to jest to naprawdę świetne!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...