Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o postaci Troll Warlord ?

Gość Broken Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie co myślicie o Troll Warlord ? Ja myśl że umiejętności ma dobre przy dobrych itemach ciśnie pudge drow ranger itp

A co wy o nim myślicie ?

Opublikowano

A co mam sądzić? Był to jeden z moich mainów w Docie 1. Dobra kontra na postacie typu Trax, Ursa i innych, ale sam też jest łatwy do zabicia, jeżeli ktoś nie umie nim grać. IMO jego model jest za duży. Animacje średnie (jeszcze nie widziałem tych nowych, może są lepsze). Ogólnie. Tak jak mówię. Jedna z lepszych kontr, ale model ma za duży .

he?

Opublikowano

A co mam sądzić? Był to jeden z moich mainów w Docie 1. Dobra kontra na postacie typu Trax, Ursa i innych, ale sam też jest łatwy do zabicia, jeżeli ktoś nie umie nim grać. IMO jego model jest za duży. Animacje średnie (jeszcze nie widziałem tych nowych, może są lepsze). Ogólnie. Tak jak mówię. Jedna z lepszych kontr, ale model ma za duży .

Hmm np dajmy na to ursa 25lvl skile max i tak samo troll to który wygra ? Mi się zdaje że raczej trool umiejętności dobre i dodaje też do szybkości ataku 120 jak się ma umiejętność jak się ma skila to myślę że można cisnąc cały wrogi team ale tez trzeba mieć skilla jak mówiłeś i dobre itemki i ogarniać umiejętności :)

Legenda
Opublikowano

Hmm np dajmy na to ursa 25lvl skile max i tak samo troll to który wygra ? Mi się zdaje że raczej trool umiejętności dobre i dodaje też do szybkości ataku 120 jak się ma umiejętność jak się ma skila to myślę że można cisnąc cały wrogi team ale tez trzeba mieć skilla jak mówiłeś i dobre itemki i ogarniać umiejętności :)

Nie możesz obstawić kto wygra, ponieważ różnorodność itemów na obu postaciach może dużo zmienić. Przy takiej szybkości ataku wystarczy, że złożysz blade meila i dla w przypadku ursy czy trolla są w ostrej d**e, ponieważ każde uderzenie ursy jest dla niej krytyczne, a w przypadku trolla jak on tak macha to znając większość graczy będzie go dalej uderzał nie zwracając uwagi jak życie spada.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Troll, nie ma o czym dyskutować.

Fajnie się mi nim grało junglę wczoraj, Roshan szybciej niż Ursa.

Trolling is a art.

Opublikowano

Win streak 18/0 trolem, pozdrawiam.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ten raz to na farcie w chuj było xD.

Dobij do 40 winów, to teraz na Ciebie pójdzie flejm, że niczym innym nie umiesz.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...