Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dawol1414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 2k RP i nie wiem na co przeznaczyć. Co wy byście zrobili z taką kwotą? Jaki skin/skiny byście kupili? Zastanawiam się nad mecha cho'gathem i nocturnem przedwiecznym lub mecha kha'zixem bądź xin zhao husarz + jurasic cho'gath. Które z tych byście wybrali? Jakie inne typy byście zrobili z taką ilością RP?

Opublikowano

xin zhao husarz + jurasic cho'gath bądź mecha kha z jakimś drobnym innym skinem//skinami

:) Osobiście polecam mecha kha - przy ewolucji fajne efekty, jeżeli ewolu. ulta - zmienia na czarno-czerwony kolor :) Ogólnie ogarnięty skin, + zmiana efektów w skinach - opłaca się niż taki za 975 gdzie nic nie jest zrobione.

Opublikowano

Mecha kha fajny przyznam , po ewolucji skill zajebiście wygląda , wiem bo mam ; ] Polecam Ci jeszcze Enternal nocturna z czego widziałem na prawdę fajny .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Legendar Cho'Gatcha jest epicki. Chodzi o tego Prime. Albo poczekaj na skiny Steel Legion, do Lux i Garena.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Brolaf i ten Twoja Stara

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Poszedł steel legion garen i jurassic cho'gath. Zostało trochę RP więc doładuje i kupie jeszcze Xin zhao tego nowego. Dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...