Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fanpage facebook

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak każdy już pewnie zdołał zauważyć, te dość drogie aukcje z jak największą liczbą "Lubie to". Mógłby mi ktoś powiedzieć coś o tym więcej? Gdy zrobiłem fanpage na nowym koncie, to potem jak ktoś będzie chciał to kupić, np. jakaś firma to zmienia sobie tylko nazwę tego, dobrze rozumiem?

PS. Jeśli jest to dozwolone to lajkniecie mój fanpage (niewiem czy można to tak nazwać), nie śmiejcie się z jego nazwy, bo teraz takie coś jest w modzie na facebook'u :D

https://www.facebook.com/pages/Oczarowa%C5%82y-mnie-Twoje-oczka/522042344507782?ref=ts&fref=ts

Jakby mi ktoś zlajkował to pisać, odwdzięczę się like na mpc

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc mnóstwo ludzi zakłada tego typu fanpejdże na Facebooku dla zarobku, ale to wymaga ogromnego poświęcenia czasowego. Musisz być zwyczajnym natrętem, żeby zebrać jak najwięcej lajków. Jasne, jest na tym spora kasa, ale tracisz status społeczny, można by rzec :D

Po uzyskaniu określonej ilości lajków na FB wystawiasz aukcję na Allegro. Czekasz, aż ktoś zainteresuje się Twoją ofertą. Jeśli znajdzie się chętny, przepisujesz wszystkie dane Fanpejdża na tego, który wygrał aukcję (zmiana maila, hasła, dostęp), po czym rezygnujesz z funkcji administratora strony na rzecz zwycięzcy. O ile roszczysz prawa autorskie do strony najzwyczajniej w świecie musisz podzielić się nimi z nowym właścicielem. To wszystko oczywiście po wpłaceniu kwoty na Twoje konto.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jeżeli masz dużo czasu to uzbieranie 20+k lajków to nie problem. Wystarczy udostępniać z innymi swoje FP a potem się bawisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...