Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy znajde do kupienia taki full cap? (Screen)

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy znalazłbym do kupienia full cap z filmu Step Up 3? Mianowicie taki jak mają samuraje. Tym nie w temacie zapodaje Screen (Trochę słabo te czapki widać ale lepszego na necie znaleźć nie mogłem). A jeśli nie.. to czy do czy znalazł bym taki jak ma Will.I.Am W teledysku Scream And Shout? Też zarzucam Screen.

l.jpg

william1.jpg

3t6EGVz.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo elementy charakteryzacji zarówno do SU3 jak i do teledysku Will I Am'a zostały wytworzone jedynie na potrzeby obu produkcji. Wątpię, że znajdziesz gdziekolwiek sklep, który by je sprzedawał. Często jednak tego typu zabawki można znaleźć na aukcjach charytatywnych na ebayu, możesz poszperać :)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Tera kożdy chce być wyglancowany. Pieruński modnisie. Jo bych wystrzyloł tych wszystkich niby szykownych karlusów. Noszom jakiś gacie rube, choby do nich srali. Wystrzelać jak ptoki. W pizdu!

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo elementy charakteryzacji zarówno do SU3 jak i do teledysku Will I Am'a zostały wytworzone jedynie na potrzeby obu produkcji. Wątpię, że znajdziesz gdziekolwiek sklep, który by je sprzedawał. Często jednak tego typu zabawki można znaleźć na aukcjach charytatywnych na ebayu, możesz poszperać :)

Aukcje charytatywne to droższy biznes. Może oryginału nie znajdziesz, ale pewnie zrobią jakieś 'podróbki'. Zawsze to jakaś alternatywa. :)

Opublikowano

Poszukaj sobie w internecie sklepów internetowych z full capam'i na pewno znajdziesz coś podobnego

do tych na zdjęciach zamieszczonych powyżej :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...