Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taki Bot Co Zapierdala W Kolko

metinuser13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeee macie takiego bota co jakby sam expi zapierdala sam i ma dziwne nicki np ajdfhasda , i jak go szamanka zbufuje to on za nia zapierdala taki noob .

AAA i te nicki jakos mu sie zmieniaja , ze ciezko zbanowac

Opublikowano

Chociaż tak chaotycznie napisane to wiem chyba oco Ci chodzi;d

Ostatnio tez widziałem 4 kolesi co gonili na sh i to tak dziwnie ze znikali co 0.5 sec i pojawiali sie,wszyscy gonili za soba w rządku, mieli takie same levele;d

Nie wiem kto zrobił tego hacka, i jak narazie nikt chyba go nie ma.

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Teraz metin2 zamienił się w czyste gówno,wszędzie boty itd...

Nie ma na MPC na razie opublikowanego exp hacka ;/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jak się pobawisz trochę, to będzie ci siekać na wszystkich wersjach ale trza mieć czasu jak marasu i doświadczenia jak wody na ziemi ;]

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

@up

moze i chinski ale zajebisty ;] tylko szkoda ze go nie mam xD

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ale czemu zawsze na zaprzysiezonych ?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Hmm....zastanawiam się czy to nie przypadkiem ten płatny bot MetinBotv 2.2 czy jakoś tak......

On też sam expił....

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Posluchajcie mnie , ja mam tego hacka , znajduje sie on na ElitePvpers.de .. moze jutro albo jeszcze dzisiaj dam linka ...

a teraz jak wam potrzebny poszukajcie se;) JEST !!!

Opublikowano

Chinczyki chcą zniszczyć M2 pl zniechecając graczy do gry. I niby myślą że wszyscy na kr pojdą?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...