Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Problem) Pokłady elitarne

shock2221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem a mianowicie nie widze pokładów elitarnych na placu targowym pomimo tego że nie mam żadnych pokładów , próbowałem już kombinować z ilościa pokłądów np 9 czy 5 pokładów ale i tak tych elitarnych pokładów nie widze na placu targowym (chciałbym je licytować tak po około 3-5 MLD).Niewiem moze ma to związek z bugowaniem kasy i armatek które oczywiście robiłem. Pisze to tu ponieważ uwarzam że wy doświadczeni (niektórzy) gracze mogą mi pomoc oraz ze wzgledu na to ze nie chce podawac swoje id do supportu zeby mi zobaczyli konto(dziennik pokładowy (bug ze złotem)).

Pls pomozcie!

Opublikowano

Dużo gracz to ma jest błąd z pokładami i jeszcze bp go nie naprawiło i się im nie spieszy jak zwykle ale lepiej wydaj kasę dzienniczek pokładowy zalej jakimś biciem botów na 1 i napisz do suportu i może to naprawia ale nie wierz że się uda bo to bp wkońcu

Opublikowano

A wybierasz samą opcje > pokłady

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

A może masz kupione 10 drewniaków to wtedy już nie zobaczysz do puki ich nie sprzedasz (jak masz 10 to sprzedaj 1 i będziesz widział)

pisałem juz ze nie mam zadnych pokładów ani za złoto ani za perły żadneych hebenowych i mojo

A wybierasz samą opcje > pokłady

Tak wybierłem też i nic nie było pokazane ale jak wszedłem w towar zlicytowany to były pokazane

Opublikowano

Hmmm , spróbuj wejść z innej przeglądarki albo reinstalka tej ;)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Hmmm , spróbuj wejść z innej przeglądarki albo reinstalka tej ;)

Już próbowałem i nic nawet wchodziłem na moje konto z innego komputera ale też nic :/

Opublikowano

niestety konto mam nawet dobre ;/

To jak masz dobre to czekaj aż naprawią błąd/bug spowodowany brakiem pokładów .

Opublikowano

Kup drewniaki i czekaj aż naprawią.Ja mam problem z drewnianymi też ich nie widzę ,kupowałem przez fidllera wchodziły po dwa trzy aż pewnego razu niespodzianka wleciało sześć i pokłady zniknęły (miałem wtedy osiem) .Teraz mam czternaście drewnianych bez możliwości sprzedania .Muszę czekać dwa tygodnie (listy ochronne) i wypływam na mapę, niech topią ha ha .Mam nadzieję że wtedy wrócą bo jak nie to lipa.

Czy miał już ktoś więcej pokładów ?

PS dobrze że chociaż mogę logować się z 14 pokładami ha ha

Opublikowano

Kup drewniaki i czekaj aż naprawią.Ja mam problem z drewnianymi też ich nie widzę ,kupowałem przez fidllera wchodziły po dwa trzy aż pewnego razu niespodzianka wleciało sześć i pokłady zniknęły (miałem wtedy osiem) .Teraz mam czternaście drewnianych bez możliwości sprzedania .Muszę czekać dwa tygodnie (listy ochronne) i wypływam na mapę, niech topią ha ha .Mam nadzieję że wtedy wrócą bo jak nie to lipa.

Czy miał już ktoś więcej pokładów ?

PS dobrze że chociaż mogę logować się z 14 pokładami ha ha

1.Stwórz nowe konto , na tym samym serverze i zaloguj się na nie , musi być na nim przynajmniej jeden pokład.

2. Otwórz w nowej kracie/oknie handlarza i osprzęt ( trader -> rummage store )

3. Idź do pierwszej karty i wyloguj się.

4.Zaloguj się na konto na którym masz te 14 pokładów.

5. Idź na karte/okno z punktu numer 2 i sprzedaj ile możesz / chcesz pokładów.

6.Jeśli na nowym koncie masz jeden pokład - dany proceder musisz powtórzyć 4 razy.A jeśli masz tam 4 pokłady , wystarczy zrobić to raz.

Powodzenia. :)

Opublikowano

Chyba wiem ale nie jestem do końca pewien : a gdybym kupił 1 pokład elitarny i miałbym tam kilka pokładów za złoto (oczywiście nie 9 bo wtedy suma to 10 wiec na pewno nie bede widział) to może same automatycznie by się pojawiły co o tym myślicie??

Ku##a wysłałem sms na MHH, kupiłem pokład elitarny sprzedałem wszystkie za złoto i gówno! tak czy siak nie widze pokładów no co to ma być!

Opublikowano

Udało się wielkie dzięki !!!!

Wprawdzie dopiero na trzecim koncie ale poszło i to się liczy ha ha

SzybkiWacek wielki + dla ciebie

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...