Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderatorzy

LamDave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę Moderatorów o zrobienie chatu na forum w metin2.Tak będzie mniej spamu np. zamiast w temacie pisać Serwer Off ? Serwer ON? Działa wam to na chacie można o tym pisać. Zrobiłem temat, bo pozmieniało się na forum i nie wiem jak wysłać PW. Wiem dostane Warna, bo głupi pomysł.

Zdejmijcie ze mnie teraz 2 0 % Pls

Robie konta na priv serwerach.

Szukam Najlepszego P serwera.

Opublikowano

Jest podobno ogólny czat mpcforum, ale mało kto z niego korzysta. Poza tym moderatorzy raczej nic Ci nie zrobią - co najwyżej admini. Może się mylę. xD

Sorry że tu napisałem, chciałem 200 post nabić xD

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jest podobno ogólny czat mpcforum, ale mało kto z niego korzysta. Poza tym moderatorzy raczej nic Ci nie zrobią - co najwyżej admini. Może się mylę. xdSorry że tu napisałem, chciałem 200 post nabić xD

Nie ma czatu jest irc (tez tak jakby czat). Na mirc mało kto wchodzi. A taki czacik co można było by dać na dół w dziale "Metin 2 - Serwery Prywatne" można wygenerować sobie na

To jest ukryta treść, proszę

. Nie reklamuje podaję tylko stronę gdzie można sobie zrobić czat!..

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Wiem co to jest mIRC :] I wiem że dużej popularności to nie ma. I fakt taki czat można by zrobić, ale raczej korzyści by nie przyniósł zbytnich, chociaż może ;o

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

• Dodaj nową pozycję...