Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zcrashować server minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Wiem że takie coś istnieje, tylko widziałem na starszych wersjach minecrafta ;/ .

Pozdro.

Savves_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Jeśli serwer ma słaby ram, zrób sobie dużo TNT i wysadz, to powinno spowodować crash, ale musi być mało ramu ;/. I TNT potrzebujesz na prawdę dużo. Wątpię czy uda się tyle zdobyć. Lepszego sposobu jeszcze nie wymyśliłem :P

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

:/ widziałem że ktoś na jakimś "cliencie" na serveże wpisywał .crash i server stawał.

Opublikowano

To pewnie na starszym oprogramowaniu serwera, pewnie ustawione ;). Można zmienić komendę /stop na /crash . Do takiej komendy trzeba mieć permissions :(

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

mhm a tak se pomyślałem. Czy nie można bylo zrobć tak żeby super ultra prędko wpisywało komęde aż server stanie?

Opublikowano

hmm a jakby napisać coś w stylu spam bota żeby wpisywał /sethome. Ja się wto nie umiem bawić :P

Opublikowano

Zebrać graczy w jednym miejscu i kazać postawić skrzynki :?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...