Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor LG m2382d-pz.

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zmierzam kupic monitor lg m2382d-pz za 825zł. Monitor z matrycą ips (kazdy poleca) oraz z tunerem TV. Czy monitor jest warty swojej ceny? Pytam bardziej osob ktore miały z nim styczność. Dam plusy. :)

19.png

Opublikowano

Monitor całkiem ładny, cena odpowiednia, prosty w obsłudze, jedyną chyba wadą jest to, że ma dotykowe przyciski.

Ogólnie monitor jest bardzo funkcjonalny, i daje bardzo ładny obraz.

Polecam kupno, ponieważ moj znajomy niedawno chwalił się nim, i miałem z nim styczność nie raz :) (Monitorem, oczywiście!)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Dokładne o to mi chodziło, opinia z zycia wzieta. :) A nie ktos sie naczyta na necie gowna i potem rozpisuje. A doradzisz mi czy wziasc 23 czy 24 cale? 70zł a moze bedzie fajniej? Monitor s duzej mierze ma służyc jako telewizor, ale jako monitor takze. ;p

19.png

Opublikowano

Zależy co wolisz.. Bo ja osobiście, to monitora do komputera nie lubie mieć zbyt dużego. Bo jest dla mnie on po prostu zbyt szeroki itp. (kwestia przyzwyczajenia). Jeżeli dla Ciebie, nie będzie problemem użytkowanie na tak dużym monitorze, to kup większy, gdyż lepszy będzie jako telewizor :) Niestety nie zagwarantuje Ci tej samej jakości w 24 calach, co w 23, ponieważ nie widziałem 24-calowego... Ale chyba nie będzie różnicy :) W końcu to LG! :P

Mam nadzieje, że pomogłem.

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Ja mogę powiedzie coś o M2362d, kupiłem za 500 zł używany w stanie idealnym, z tym że to LCD a nie LED jednakowoż jakośc obrazu i kolory są na wysokim poziomie. Wielki minus to długaśny pilot i dotykowe przyciski, plusem są duże możliwości ustawień obrazu i dźwięku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...