Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Darmowy serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz sobie z minecraft.net i sam postaw, a nie trolujesz dziwnymi tematami.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

@up. trolluje? Nie chce na hamachi. Będzie lagowało. Chcę przetestować tylko pluginy. Wiem że jakiś hosting dawał możliwość test (24h) ale nie pamiętam który.

Opublikowano

Warnem? A co to na plikach tych nie można postawić na ruterze?

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

O niczym innym nie słyszałem... natomiast za 2.69 zł pozostaje craftserve lub inne coś podobne do tego..

Pomogłem? Daj Lubię to!

Opublikowano

Na FiberHost, można postawić serwer testowy za free na 2h

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Żeby nie było na hamachi w configu servera w server ip= nic nie wpisuj i zapisz i włącz serwer... magia

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Warnem? A co to na plikach tych nie można postawić na ruterze?

Chodzi mi o to, że on chce darmowy serwer a nie swój robić... Na pukawka.pl masz jeszcze 2h testowego. Craftserve jeszcze daje kod czasami na darmowy serwer ( musisz do nich napisać ), jednak nie pamiętam na ile.
Opublikowano

Jeśli chcesz sam te pluginy testować to po prostu ustaw jako ip 'localhost' i wejdz na serwer podając ip jako localhost.Żadne hamachi i żadnych lagów.

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein

Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179

15507676.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Wbij na hosting serwerów CraftHost po rejestracji możesz zakupić serwer testowy na 24h zadarmo jeśli pomogłem daj like :D

Arcymistrz
Opublikowano

Wbij na hosting serwerów CraftHost po rejestracji możesz zakupić serwer testowy na 24h zadarmo jeśli pomogłem daj like :D

Patrz na daty.

Odkop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...