Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BoL Studio - Darmowe konto VIP

Gimbós

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam nie używać:

1. Nie ma update do BOLa jeszcze = Pradopodobnie fake.

2. MPC piractwa nie popiera, polecma poczytać regulaminy.

Opublikowano

Serio, lepiej kompa przeskanuj bo spudgy jeszcze do domu nie wrócił, a ci już scrackowany update dali.

Opublikowano

Serio, lepiej kompa przeskanuj bo spudgy jeszcze do domu nie wrócił, a ci już scrackowany update dali.

to jest crack na konto vip, update bedzie pobrany zaraz po tym gdy udostepni go spudgy wiec w czym problem

Up2 nazwe zmieniles?

Opublikowano

Za pewne jest to co kilka godzin wcześniej skan do innego pliku a ten to napakowany trojan. Skanuj skanuj.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

ja wiem co to jest pobierałem to z ruskiego forum ale mi nie działało ja przynajmniej nie miałem wirusów bo miałem jakiś problem z javą

Opublikowano

To może za prezentuj tutaj ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

wirusi.jpg

Nie pobierać!!! To wysyła dane na jakiś zewnętrzny serwer!

Dodatkowo to się wpisuje do autostartu

Edit: Zajrzałem w kod. To jakieś pliki opery wysyła na zewnętrzny hosting. Radzę posiadaczom tej przeglądarki szybko zmienić hasła

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...