Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pytanie]

KiemaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc mam pewien problem otóż mój znajomy niechcący pobrał jakąś obcą postać z innego Xbox'a i tutaj się pojawia pytanie: Czy jeśli pobierzemy postać na swojego xbox'a to czy na tym starym wyskoczy jakakolwiek wiadomość iż owa postać została pobrana? Pytam się dla niego bo się boi iż mogą mu coś za to zrobić. Postać oczywiście usunął. Pozdrawiam

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Chodzi o to iż jest możliwość pobrania postaci/Profilu jak kto woli na swój Xbox mój znajomy sprawdzał jak to działa i pobrał jakiś Profil :)

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Ja też nie rozumiem ? Chodzi Ci o to, że pobrał sobie inny profil i tym samym innego ludzika ? Jeśli tak to nie ma się Co obawiać, nic mu za to nie mogą zrobić.

Pobrał czyjś profil ? :D No to I tak mu nic nie mogą za to zrobić. Przecież nie ma czyjegoś konta live więc jaki jest problem ? :D A w dodatku usunął.

Opublikowano

Moze kupil konsole i odzyskal czyjs profil ( profil, ktory wczesniejszy uzytkownik utworzyl na konsoli ) , mam racje ?

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...