Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać która wycarruję grę

kubakig2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. ostatnio strasznie przegrywam rankedy (2 wygrane 19 przegranych)

Zastanawiam się, czy to nie wina postaci, więc chciałbym żebyście podali mi postacie które według was mają szansę wycarrować słabą grę.

Lepiej żeby postacie były tańsze a także żeby nadawały się na pozycję Top/Jungla

Opublikowano

Cho'Gath jedna z najbardziej nadających się do carrowania gier i do tego tania jak barszcz.

Tanky na 6 stackach z ulta, mocny DMG z Q i W, hp regen z E i ult robiący masakryczny dmg.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Na niskim elo można carrować również Broalfem.Podczas tf odpala ulta i wbija sie jak taran w przeciwnego adc.Koleś nie zdąży mrugnąć a już gryzie piach :) Wymaga to jednak minimalnej pomocy teamu,reszte robisz sam :)

Opublikowano

Na topa proponuje ci Jayce, Cho Gath, DARIUS :D, Jax

Na jungle napewno Rengar - Sam nim wygrałem kilka rankedów na jungle szczególnie po tym nerfie, nie wiem jak wam ale mi sie gra nim troche lepiej :D. Diana jungler, i oczywiscie JAX :)

Opublikowano

Top - Riven only.

Jungla - Pantheon.

Musisz ogarnąć pierw... bo nie jest łatwo ogarnąć pantheona w jungli .. po prostu ma ciężej niż inni.

+ W - Stun

Q - Rzut włócznią

Jak wbijesz 6lvl możesz robić piękne ganki skokiem.

Riven - Nie musze tłumaczyć :P może dostała nerfa ale z nowymi itemami + jak dobrze grasz - niszczy all... tylko dobrze rozegraj.

Mi wystarczy feed 3 kille trochę farmy i wiem ze wygrywam.

Cho'gath mój main którym aktualnie nie gram bo gram riven , pantheon itd.. lecz cho bardziej polecam na 3vs3 jakoś nie dla mnie na 5vs5.

Ale na topa i jungla dobry.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

WUT? Jak nie umiesz grać to niczym nie wycarrujesz...

Wymasteruj jedną postać na każdą linię i graj nią.

Zapewne dopiero co wbiłeś 30 i już bierzesz się za rankedy (wnioskuję z tych statystyk LOL :O)

Osobiście polecam Ci Ryze. Nie jest trudny do ogarnięcia a jego siła roamowania jest niesamowita, a late game niszczy wszystko.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Jeżeli ktoś pisał o Riven solo top, podacie najlepsze itemki na nią . Prosiłbym, ponieważ postać jest mocna, a nie umiem się pod nią składać.

Opublikowano

Garen :

+uciszenie

+tank'owaty nie do zabicia jak ktoś go nafeeduje

+Gdy ofiara mnie mniej HP tym więcej urwiesz z R

+speed z Q

+tarcza na W

+rege. HP z pasywa

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...