Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wydajny pc..

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! pisze z dosyc sporym problemem, potrzebuje komputer do gier --> nagrywania filmikow z gier i wgl. ale ale ale !

jest to ale--> komputer musi byc na raty, niestety ;/ szukalem juz czegos na allegro ale niestety Fx ;/.

Moj budzet to 3000 zl, jak wczesniej napisalem komp musi byc na raty wiec jedynie co zostaje to allegro / jakies strony ala mediamarkt czy cos.

Dzieki.

graphic.png
Opublikowano

Żadne allegro i mediamarkt. Na każdej stronie na której składamy zestawy jest opcja rat.

http://www.morele.net/inventory/info/e88AV4/

Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem, że kupowanie w sklepach typu Mediamarkt, lub Saturn itp. jest poprostu wyrzucaniem pieniędzy w błoto. Faktycznie, jest tam pare fajnych ofert na raty, w miare rozsądnych cenach, lecz płacisz o wiele więcej, za komputer, który możesz kupić gdzieś indziej ( w nie rozreklamowanym sklepie ) o wiele taniej.

Za taki komputer FIRMOWY , to znaczy, z naklejką HP itd. zapłacisz nie za sprzęt, ale za tą właśnie naklejkę.

Na Twoim miejscu zrobiłbym tak... Przede wszsykim - nie kupowałbym z allegro, bo zawsze jest niebezpieczeństwo. To po pierwsze. A po drugie, to popytaj się, lub poszukaj po okolicy serwisu komputerowego, w którym składają komputery ( NP. GRAL ) - Sam mam komputer z Grala, i na prawdę za niewielką cenę, mam świetną maszynę.

Szczerze, to nie wiem, czy u nich możesz płacić na raty, ale miejmy nadzieje, że tak.

Uważam to rozwiązanie za najlepsze, czyli abyś zlecił złożenie komputera. Wyjdzie Ci taniej, a dostaniesz o wiele lepszą maszynę! ;)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano
poszukaj po okolicy serwisu komputerowego

i tak 90% takich serwisów wciska sprzęt typu allegro

na morele.net ma opcję rat, jaki problem żeby tam zamówił

Opublikowano

Jakie schody ;p Zamawiasz kuriera do angli, albo zamawiasz go tutaj, dostarczają Ci go, zabierasz go do angli i stamtąd spłacasz

Opublikowano

Faith, szczerze na co mu ta i5 2500k przy hd 7850 2GB ? :D Toć to bez OC ten procesor się nudzi z tą kartę(u mnie w grach wygląda to mniej więcej tak że grafika działa na 100% a procek w porywach 60%). i5-3470 będzie optymalnym wyborem imho.

Opublikowano

Ja bym nie brał, sam mam i5 2500k + HD 7850 i imho przepłacisz bo nie wykorzytasz tego procesora, możesz zaoszczędzić nawet blisko 150 zł na procku bo 2500k nie potrzebujesz do tego radka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...