Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]wodni specjalisci sp6

Garmit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, a szczególnie te skille.

Widzę tutaj jakieś auto-kierowanie oraz combo czyli, że używa się pare skillów na raz i nieźle można combosy zrobić (kojarzy mi się elsword).

Szkoda tylko, że to zapowiedź na razie jednej klasy, więc trzeba oczekiwać zapowiedzi kolejnych klas.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

jestem ciekawy innych klas i mam nadzieje że te sp za szybko nie wyjdą . gra się znudzi bo nostale sie zrobi jak lol ze co kilka tygodni nowa postac.

trochę lipa dla tych starych wyjadaczy bo oni mieli do dyspozycji 4karty a nowi już mają 5 a wyjdzie aż do 8... no ale cóż - dobrze że coś sie dzieje

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

@UP a jobka wbijesz ? oni se wyspiewaja teraz z 75 job na to sp do zalozenia i bedziesz mial xD

Hmm dla maga to sp jest w sumie zbedne bo mag ma Blue :)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

a to z kuszą to czasem nie wojownik ?

Raczej nie , i niech to będzie łucznik .. bo ma za dużo dobrych SP a ta jest taka sobie , chociaż nie wiem jak to w grze wygląda to nie pisze.

Szczerze SP Maga najlepiej im wyszło widać że włożyli najwięcej pracy w SP Maga.

Ale Woj i Łuk też dobre.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@UP no i co że masz Blue ? Stworzyli coś nowego to wam i tak nie pasuje. Trudno wam dogodzić.

Hmm tak jakby co to mnie nie obchodzi czy bedzie nastepne 20 SP czyy to bedzie ostatnie, mówie tylko ze zle to "wyglada" ze mag ma juz 2 dobre karty a ele wody >:

Nie trudno "nam" dogodzic ;p aczkolwiek gralem na CBT polskiego nostale kilka latek temu i od tamtej pory gram caly czas (zmieniajac chary xD) ;)

To co zrobili dobrze to wedlug mnie tylko Sp dla Luka :)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

heh niedawno zaczełem grać w nostale dobrze że zaczełem magie :) te sp jest poprostu sweet :P <33 ale fajnie . 41 lv mam dopiero i 23lv job ;p troche poexpie :P

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

mag ze skilami ktore w efekcie przyciagaja w srodek pola i odrzucaja od postaci(w niewielkim odstepie)- tylko to mi niepasuje do maga. Do lucznika niemam zastrzezen, jest super- ciekawia mnie te skile z gigantycznym ptakiem, co one daja. Karta wojownika- miodzio :)

Ogolnie jestem za zdaniem, ze te karty wyszly im o niebo lepiej nizeli poprzednie, a w tak krotkim czasie. Nostale podbija stawke ^^

Opublikowano

Wkońcu do Nostale dadzą skille naprowadzane kursorem na obszar. Nie będzie już tak "sztywno" jak wcześniej. Pomysł bardzo mi się podoba, bo tego w Nostale brakowało.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Wkońcu do Nostale dadzą skille naprowadzane kursorem na obszar. Nie będzie już tak "sztywno" jak wcześniej. Pomysł bardzo mi się podoba, bo tego w Nostale brakowało.

siema best friendziaku ;D

topic : czy na tym filmiku nie jest zbyt wiele skilli? powiem tylko że ten last to rozwali system

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Jak dla mnie, to Sp6, Sp7 i Sp8 będą miały te same wymagania co Sp5. Inaczej nie miałoby to sensu. Wiecie, taki secik Sp do PvP. Bo zrobienie Sp8 na 105lv i Bóg wie jaką Job by nie miało sensu.

Opublikowano

@up. lol, o co ci chodzi? Przecież job pewnie będzie tak wymagany: sp6 65j, sp7 70j, sp8 75/80j. To nie jest bóg wie jaka profa, no chyba że ktoś na 50lvlu będzie chciał założyć sp8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...