Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Informacje dotyczące RevolutionMt2

FireFoxik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemanko ;) jak już wiecie grayst.pl odszedl... na 4 ever ale slyszalem ze ma powstać privek na jego plikach ;O i niby z lepszym team i wiecej nowosci :P i jeszcze wiem ze startuje w nastepny piątek i tu pytanie do was macie jakies info dot tego serva? kiedy bedzie prezka , jaki exp , czy ma dobry team i wgle , najdluższe i poprawne odpowiedzi bedą nagradzane +

Pozdrawiam

Proszę o nie zamykanie tematu :)

Ps: Pomyłka Revolution :D

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

Serwer na plikach grayst.pl z lepszą ekipą, nowościami, nową stroną, clientem wyjdzie za tydzień w piątek. W ten weekend pojawi się zapowiedź. Skąd to wiem? Jestem w Team tego serwera i wiem, że serwer jest dużo lepiej zabezpieczony - passy do bazy ma 1 osoba i tak zostanie a nie jak było tutaj 5 osób co najmniej. W serwerze grzebali administratorzy kilku znanych serwerów na raz. Jeżeli nadal chcecie się czegoś dowiedzieć zapraszam na kanał ts : 178.216.200.31 kanał 12 hasło danio. Wczoraj nas było około 20, część z gildi Fearless, BurN i ja wszystko wyjaśniliśmy. Reasumując zarobili może 200-300 zł. Wszystkie smocze monety zakupione na Grayst.pl będą oddawane na naszym serwerze, po okazaniu kodu !

Wszystkie pieniądze są u sponsora ! BurN to nie żaden cwaniaczek, chcesz pogadać zapraszamy na ts podanego powyżej.

Póki co ortografia się kłania.

Jak już to RevolutionMT2

Opublikowano

Ja dowiedziałem się tylko tyle, że szkat ripa nie będzie w is (superr ;-) ). Nie wiem co do rat, myślę że będą takie same. RevolutionMT2, nie Evo.... i nie wiadomo jaka nazwa, może grayst? :D Ja tam będę grał. I SMy ma oddać tym co kupili.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Ten '' Evolusion'' chyba już startował setki razy...Ja bym,nawet na niego nie patrczył...Podejrzany!

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...