Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radeon HD 7970 vs 7950

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HD7850 2GB wystarczy do grania na 1 monitorze FullHD na Ultra. HD7970 fajna wydajnośc ale ta karta ciągnie Crysisa 2 na 3 monitorach przy 50 FPS, więc jak masz zamiar na 1 grac to HD7870/7950 w zupełności wystarczy na dłuższy czas

Opublikowano

HD7850 2GB wystarczy do grania na 1 monitorze FullHD na Ultra. HD7970 fajna wydajnośc ale ta karta ciągnie Crysisa 2 na 3 monitorach przy 50 FPS, więc jak masz zamiar na 1 grac to HD7870/7950 w zupełności wystarczy na dłuższy czas

Dzieki wszystkim ale mam problem z dobraniem chlodzenia do tego zestawu nie jestem pewien czy ten macho wystarczy : http://www.morele.net/inventory/info/Z5Nk/ pozdr.

Opublikowano

Chcesz to wsadź Thermalright Silver Arrow, z tym że do i5 starczy chłodzenie za stówkę nawet.

Tylko ze ten thermalright silver arros kosztuje 300zl to troche duzo jak na chlodzenie do i5 tylko obawiam sie ze jak podkrece 3570k na 4.5 GHz to macho nie wytrzyma co wy o tym sadzicie ?

Opublikowano

Nie wytrzyma, rozleci się stopi wybuchnie. Jak ja nie lubię ludzi którzy nie wiedzą nic, naczytają się głupot i potem się o to pytają. Byśmy Ci go nie dali jak by nie wytrzymał, równie dobrze można dac Spartana PRO za 70 zł i wytrzyma.

Opublikowano

Nie wytrzyma, rozleci się stopi wybuchnie. Jak ja nie lubię ludzi którzy nie wiedzą nic, naczytają się głupot i potem się o to pytają. Byśmy Ci go nie dali jak by nie wytrzymał, równie dobrze można dac Spartana PRO za 70 zł i wytrzyma.

Ok dobra dzieki za odp. pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...