Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z bossami na diamondmt2 kamermod

A5IA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na serwerze diamondmt2 występuje tzw wieża se pong, coś podobnego do wieży demonów z tą różnicą,że przeznaczona na wyższy level. Po przerzuceniu części plików pack i podmianach mob_proto w kliencie z kamermodem itp. itd. mogę dojść maksymalnie do przedostatniego piętra wieży, na którym niestety nie pojawia się słaby boss MINOTAUR. Zwykłe mooby są (jednak wyglądają inaczej niż w oryginalnym kliencie), po zabiciu ich wszystkich nic się nie dzieje, nie przenosi mnie na ostatnie piętro. Co należy zrobić, aby wieża se pong działała do ostatniego piętra (z kosiarzem)?

Opublikowano

A na czym grasz ?

Za moby odpowiada jeszcze plik npclist który jest w root . Mob_proto tylko odpowiada za nazwy ,a widoczność mobów

Opublikowano

npclist tez mam przerzucone i od tego czasu mogę w ogóle wejść do tej wieży, niestety problem z tym minotaurem i kosiarzem nadal pozostał. Kiedy jestem w tej wieży- widze tylko mooby, nie wyświetlaja mi sie ich nazwy i levele, pokazuje sie wyłącznie pasek hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...