Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wychodzenie podczas champion select

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka! Dziś wszedł ten zjebany patch z s3 gdzie są te gówniane dywizjony. Dziś próbuje zagrać rankeda... dobra, wbijam , champion select.. ok.. warwick support z healem i ghostem, teemo jako ad carry, 5x ad..... Dobra.. pierdole, wychodzę, paczę a tu -3 pkt.. co o tym sądzicie.. lepiej przejebać rankeda i stracić 20 minut życia czy lepiej wyjść? już widzę tych afkerów co będą siedzieć dlatego, że nie wyjdą ..

Opublikowano

Z tymi afkerami to bez sensu :s, bo jak wyjdą stracą 3 pkt jak przegrają ~20, bo gdy bda afkować to na 90 % jest lose. Ja narazie mam 0 pkt, 2 gry przejebalem ale na szczescie nic nie stracilem poki co :P

Opublikowano

mi się to w ogóle nie podoba.... wolałem stary system, wolałem sobie zbijać elo niż jakieś punkciki z dywizionami i chuj wie czym, po za tym dlaczego nam ma odejmować punkty przez noobów którzy biorą troll picki, albo flamuja podczas wybierania postaci.... bez sensu to wszystko

Opublikowano

Powrót do S2 gdzie traciło się ELO gdy wychodziło się z wyboru :)

Przez moje klopoty z netem stracilem przez ten system 130elo.Wiec to najglupszy pomysl.

Afk powinien conajmniej -5elo,a CI ktorzy przegrali minimalna ilosc straconego elo.

sstwc.jpg

Opublikowano

jednak po rozegraniu rankeda stwierdzam ,ze nie jest najgorzej. Za wyjście jest -3 a za gre dostałem 22 pkt (za win oczywiscie) więc te 3 pkt to nie dużo a lepiej imo wyjsc niż grać z zjebami

Opublikowano

Przez moje klopoty z netem stracilem przez ten system 130elo.Wiec to najglupszy pomysl.

Afk powinien conajmniej -5elo,a CI ktorzy przegrali minimalna ilosc straconego elo.

Wiesz to nie Nasza wina, jeżeli masz problem z netem to po co grasz?

jednak po rozegraniu rankeda stwierdzam ,ze nie jest najgorzej. Za wyjście jest -3 a za gre dostałem 22 pkt (za win oczywiscie) więc te 3 pkt to nie dużo a lepiej imo wyjsc niż grać z zjebami

System jest dobry, lecz dopiero w życiu jest jeden dzień i nie każdemu się podoba. Aktualnie zagraliśmy jeden mecz drużynowy i mamy +19pkt w lidze ;)

Opublikowano

W sumie -3 to jest nie dużo, zagrałem kilka rankedów i jestem juz kwalifikowany do kolejnej częsci dywizji III, a wygrałem zaledwie kilka rankedow pod rząd, więc według mnie jest łatwiej poza tym nie udowodniono jeszcze, że można [spaść] w dół, więc jest okej. Jedynym minusem jest to, że chyba będzie wolniej, bo 4 przedziały, na dywizję spora droga do przedarcia, ale w sumie to porównywalne jak normalnie, lecz teraz raczej ludziom będzie zależeć i jak już wyjdziesz troszeczkę wyżej, to nie spotkasz nuba, bo go nie wycarruja :3

BTW. ma ktoś info co do emblemantów?, bo jak narazie mam i widziałem tylko jeden won 3 or more games in a row

Opublikowano

Wiesz to nie Nasza wina, jeżeli masz problem z netem to po co grasz?

System jest dobry, lecz dopiero w życiu jest jeden dzień i nie każdemu się podoba. Aktualnie zagraliśmy jeden mecz drużynowy i mamy +19pkt w lidze ;)

Bo w trakcie gry nic nie mialem,zadnych problemow,tylko w kolejce,a gralem bo chcialem i liczylem tez troche na farta ze mnie nie wywali i ciesze sie ze jest jak jest.

sstwc.jpg

Opublikowano

podobno nowy system miał lepiej dobierać ludzi ?? 2 gry przegrane bo jak zwykle jakiś feed ze stony BOTa adc kończący gre z statami 2/10 , a przed chwilą musiałem wyjść z kolejki jak zobaczyłem 3 champy na mida ..... jakoś teraz odechciewa mi sie grać w tą grę... przed zmianami miałem cała historie gier na zielono, o nie były to normale, bo ich nie gram

EDIT:

mam jeszcze pytanie jeżeli mam 0 punktów i będę przegrywać gry bądź wychodzić z kolejki i niby będzie mi odejmować.... no ale nie ma z czego bo mam 0 to mogę spaść na niższą Dywizję???

Opublikowano

Ten system jest istnie zajebisty moj bottom przegral dzisiaj z support galiem adc teemo a mid ryze skonczyl gre z 1/14

To jest popierdolony system, gówno a nie lepiej dobiera ludzi

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ten system jest istnie zajebisty moj bottom przegral dzisiaj z support galiem adc teemo a mid ryze skonczyl gre z 1/14

To jest popierdolony system, gówno a nie lepiej dobiera ludzi

To mogłeś wycarrować mecz skoro tacy słabi byli oO Nie miej wiecznie pretensji do innych że nie potrafią grać i feedują, tylko zacznij samemu carrować gry...

Opublikowano

Moze mi ktos wytlumaczyc jak to wszystko dziala? Nie wiem jakie mam ELO ani nic.. wiem tylko ze jestem pierwszy w dywizji Silver V bodajze

Opublikowano

To jest tak ze nalezymy poprostu do danej grupy graczy poprostu gdy wczesniej miales np 1400 elo z toba mogl grac przepuscmy 1000 elo ktory nie powinien grac z toba bo jest za slaby. Teraz np gdy jestes w grupie bd grac z osobami ktore maja ta sama grupe dzieki czemu twoj poziom bedzie bardzo zblizony

u1lc.png
Opublikowano

Trochę źle bo jak wyszedłem z wybierania bo Trolle są wszędzie... to 3 punkty już wolałem jak wcześniej poczekać te 30 min....

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Hejka! Dziś wszedł ten zjebany patch z s3 gdzie są te gówniane dywizjony. Dziś próbuje zagrać rankeda... dobra, wbijam , champion select.. ok.. warwick support z healem i ghostem, teemo jako ad carry, 5x ad..... Dobra.. pierdole, wychodzę, paczę a tu -3 pkt.. co o tym sądzicie.. lepiej przejebać rankeda i stracić 20 minut życia czy lepiej wyjść? już widzę tych afkerów co będą siedzieć dlatego, że nie wyjdą ..

Jak przeczytałem "stracić 20 minut życia" jebnąłem takiego faceplama... I tak jesteś tylko głupim gimnazjalistą głoszącym hasło ELO HELL BO NUP TIM i nie masz nic innego do roboty poza wyzywaniem innych...

Co do tego wychodzenia to skoro jesteście tacy pro to z WW na suppie i tak powinniście wygrać !

Opublikowano

Klient lola jest chyba najbardziej zbugowanym gównem które disconnectuje i odpierdala różne dziwne rzeczy jak Ci skoczy ping o 3.Jak dla mnie nie powinno się tracić pkt przez wychodzenie.Niektórzy mają problem z netem(sam kiedys mialem cos takiego że caly dzien ok a nagle wieczór na rankedzie jeb ni ma neta), innym scrashowało klienta, a innym się trafił teemo support adc więc..

Opublikowano

@Up...

Kolego. Pierwsza część twojego postu mnie rozwaliła. Przypuśćmy :

- Grasz sobie grasz. Aż tu nagle JEBS ! PING LECI W GÓRĘ...

Nie rozumiem ludzi, którzy piszą, że mają lagi.

Kiedy masz lagi spowodowane słabym intrnetem polecam:

1. Kupić porządny internet ( porozmawiać z rodzicami, że ma się lagi w grze dlatgo potrzebujemy lepszego internetu.

2. Nie grać w LoL-a w bibliotece.

3. Nie grać w LoL-a w szkole.

4. Nie grać w LoL-a na tym samym łączu co reszta bloku.

Jak masz lagi lub chwilowo masz lagi. W pierwszym przypadku : nie graj w LoL-a i najlepiej odinstaluj wszystkie gry w, których wykorzystujesz internet.

W drugim przypadku : poczekaj chwilę. Nic się nie stanie jak przez 5 min. Nie pograsz, a lagi same znikną.

Jest to tak wkurwiające jak nagle ktoś wychodzi z kolejki przy wybieraniu -_-

Diss_Stream.png

Opublikowano

@Up...

Kolego. Pierwsza część twojego postu mnie rozwaliła. Przypuśćmy :

- Grasz sobie grasz. Aż tu nagle JEBS ! PING LECI W GÓRĘ...

Nie rozumiem ludzi, którzy piszą, że mają lagi.

Kiedy masz lagi spowodowane słabym intrnetem polecam:

1. Kupić porządny internet ( porozmawiać z rodzicami, że ma się lagi w grze dlatgo potrzebujemy lepszego internetu.

2. Nie grać w LoL-a w bibliotece.

3. Nie grać w LoL-a w szkole.

4. Nie grać w LoL-a na tym samym łączu co reszta bloku.

Jak masz lagi lub chwilowo masz lagi. W pierwszym przypadku : nie graj w LoL-a i najlepiej odinstaluj wszystkie gry w, których wykorzystujesz internet.

W drugim przypadku : poczekaj chwilę. Nic się nie stanie jak przez 5 min. Nie pograsz, a lagi same znikną.

Jest to tak wkurwiające jak nagle ktoś wychodzi z kolejki przy wybieraniu -_-

Koleżko internet mam dobry nawet bardzo.Chodzi o to że zawsze(przynajmneij ja tak mam xD) jak zaczynam rankeda to mój isp coś kombinuje i się robi burdel..

Najwięcej pierdolą Ci co gówno wiedzą huh?

No to na prawdę musisz mieć wyjeb*ny internet :D

Chodzi o to że czasami jak zaczne rankeda to isp coś kombinuje.Bardzo rzadko ale trafia sie i dlatego nie powinno być tej straty

Opublikowano

Ten system jest genialny.

W Sc2 jest prawie taki sam i ludzie nie narzekają. Po prostu słabi gracze będą narzekać zawsze, bo team (po prostu system wie, że jesteście prosami i dobiera wam słabych graczy do drużyny i mocnych przeciwników).

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Koleżko internet mam dobry nawet bardzo.

Ok. Spoko. Całą treść kierowałem do ogółu :)

jak zaczynam rankeda to mój isp coś kombinuje i się robi burdel..

No to na prawdę musisz mieć wyjeb*ny internet :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Słyszałem że miało lepiej dobierać przeciwników... Tylko dlaczego tak często trole grają ze mną? Wczoraj nawet trafił mi się pro, 15 min a tu adc ma 36 last hit... WTF? Dzisiaj jeszcze lepiej, jungler powiedział że nie chce mu sie grać ale nie wyjdzie bo go zaraportujemy to kupił sobie 6x boots i zaczęło sie trolowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...