Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jakiego kupić ADC?

Bloniak21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się spytać społeczności MPC Forum,o poradę przy zakupie bohatera, a konkretnie ADC.

Aktualnie mam kupionego tylko 1 bohatera, któy nadaje się do tej roli.Jest to Vayne.Nie mam pojęcia jakiego bohatera kupić.Najlepiej jeśli jego cena nie byłaby większa niż 4800 IP, ale jeśli okaże się że najlepsza postac kosztuje 6300 IP to też sobie z tym poradze.Zależy mi na sile postaci, tzn. żeby zadawała sporą ilość obrażeń, oraz na wmiare łatwej grze.

Proszę o podzielenie się ze mną swoją wiedzą, drodzy gracze :)

Pozdrawiam!

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

nie ten dzial chyba .

polecam gravesa . bardzo mocny burst, mysle ze w miare latwy do gry .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Odświeżam

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

Ref!

d51.png

Opublikowano

Nie chcę tutaj być niegrzeczny,bardzo dziękuję za odpowiedź,ale proszę czytać dokładnie mój pierwszy wpis a nie sam temat.Mam kupioną Vayne,ale nie podoba mi się gra nią.Trzeba tą postacią dużo ćwiczyć,odpowiednio pozycje do stuna wybierać itp.

d51.png

Opublikowano

@Wiesz co , Graj Varusem .Ma całkiem dobry dmg.

Posiada slow i zmniejszenie leczenia oraz ult(klatke) , który dobrze współgra z supportami : zyra , blitz , sona , janna, taric , leona

Opublikowano

A ja Ci polecę Tristanę:

Świetny harass i burst w early.
Największy zasięg w grze na 18 lvlu (poza Twitchem na ulcie) dzięki czemu można klepać przeciwników z bezpiecznej pozycji.
Ma escape i odrzut przeciwnika.
+90% as z q jest bardzo miłe.
No i jest darmowa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Grając na koncie kolegi,który ma wszystkie postacie, najbardziej podpasowała mi Caitlyn :P.Dziękuje wszystkim za opinię!

DO ZAMKNIĘCIA!!

d51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...