Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowo Mi <3] [Kwadratowa Masakra 3] [Non-Premium] [WhiteList]

TheMorris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx zmiana na Km 2

ip ts: 79.133.208.221

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Nadal szukamy ludzi

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Zap

Opublikowano

Nick: MrPsychoo

premium: Tak.

Ogar ze mnie?: Tak ! byłem adminem na 2 Serwerach Wybitnych : ) Wanapcraft , s3.craftboard.pl

Opublikowano

Nick: Kozminek

premium: Tak

Ogar ze mnie?: Jestem kreatywny, miły oraz lubię grać ludzi, którzy są ogarnięci (też jestem ogarnięty)

Mam wrazie czego ts

Moje gg 41261104

Opublikowano

Przepraszam chciales pvp zabili cie i mi spamujesz a bym ci oddal itemki i leven no raczej nie ....

Opublikowano

No widzisz, tak bywa z takimi ludzmi jak ty , jak dziecko raz czegos chce a potem mu sie odechciewa jakos wiekszoscio sie serwer podoba. Zapraszamy na tsa

Opublikowano

NOOBSKI SERWER, W którym jest nie ogarnięty ADMIN dzieiak 14 letni... i do whitelisty dodawał mnie 20 min ... 0 ogaru rozpierdo.. po całości nie polecam

Co do czasu oczekawania to się zgadam tylko ja czekałem dłużej :/ No a co do ogarniania to 3/10

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...