Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyprzedaż] Przypominam o promocji

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za darmo to nic nie ma ;P Wez sie za gpwa a jak chcesz dobre autko to wydaj troszke hajsu. Reszte autek bedziesz musial wybierac z tych za IGC. Nic nie poradzisz

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Zaoszczędziłem dzięki temu na 2 pakietach felg, chyba jeszcze do Nissana Skyline'a miałem taniej karoserię za SB więc to nie tylko dotyczy felg (tak mi się wydaje).

Opublikowano

Zaoszczędziłem dzięki temu na 2 pakietach felg, chyba jeszcze do Nissana Skyline'a miałem taniej karoserię za SB więc to nie tylko dotyczy felg (tak mi się wydaje).

Wyprzedaż tylko dotyczy Spoilerów i Kół (felg).

Ciekawe ile jeszcze będzie trwała?!

Opublikowano

Może do wszystkich aut tylko Felgi i Spoilery ale do niektórych też pakiety karoserii. Ja mam chociażby tańszy bodykit do Nissana Skyline'a GT-R V-Spec [R34] i Nissana GT-R SpecV [R35] (może to tylko wozów japońskich dotyczy z okazji tego całego chińskiego nowego roku)

2jays7d.jpg

Opublikowano

Chiny do Japonii to jednak chyba spora różnica :D felgi sa uniwersalne a body w tanszych autach jest na wyprzedaży :) Najfjniejsza jest opcja "bez spojlera" w samochodach które go nie mają w stocku za 300 SB :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...