Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gaming plus coś w stylu solo mid, co o tym sądzisz? (BetterNerf)

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie kiedy bd rozpatrzenie rekrutacji? :>

A i można np. Pytać się Mandzia czy chce dołączyć do nas?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Traker nie zrozumiałem o co Ci chodzi.

Elhant, obecnie projekt nie wystartował, podań jest 42.

Na Teamspeaku 10 osób online.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Chciałbym się zapytać kiedy odpowiecie na nasze Podania. I czy można YouTuberów pytać się czy chcą dołączyć do gamingu

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Od dziś wieczora do dnia jutrzejszego. Będą rozpatrywane podania.

Zapraszaj jeżeli masz znajomych, każda osoba się liczy.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Better Nerf jest projektem ambitnych osób, które z dnia na dzień stawiają przed sobą coraz większe wyzwania. Naszym głównym celem jest stworzenie dobrej, Polskiej marki na arenie międzynarodowej gry League of Legends.

Albo coś jest polskie albo jest dobre, nie można połączyć tych 2 rzeczy naraz. No chyba że to się dotyczy do tych coraz większych wyzwań ale większego raczej na świecie nie ma.

Opublikowano

Są jakieś wymagania co do dołączania, i co ja bd mieć z dołączenia?

Opublikowano

proponuję jeszcze założyć specialną konferencję z moderatorami tego dzialu aby zezwolili na pokazanie linku. w regulaminie jest ze zakaz o forow o podobnej tersci co ja rozumiem o grach mmo. twoje forum jest czesciowo o lolu lecz raczej o BetterNerf. do konferencji proponuję dać Gamusa oraz kilku modow lola

ps. czekam na rekrutacje ( to znaczy oceny )

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

proponuję jeszcze założyć specialną konferencję z moderatorami tego dzialu aby zezwolili na pokazanie linku. w regulaminie jest ze zakaz o forow o podobnej tersci co ja rozumiem o grach mmo. twoje forum jest czesciowo o lolu lecz raczej o BetterNerf. do konferencji proponuję dać Gamusa oraz kilku modow lola

ps. czekam na rekrutacje ( to znaczy oceny )

Link do forum to link do forum, jest zakaz dlatego nie może autor tego linku tutaj umieszczać.

Co do konferencji to co wspólnego ma mpc i better nerf, żeby się zgadzać na ten link? Nie jesteśmy z nimi w żaden sposób powiązani więc to odpada.

Opublikowano

Bardzo ciekawa sprawa, gdy temat nie został skasowany wczoraj przez niedopatrzenie Administracji, zresztą, jak większej ilości postów sprzed kilku dni, to żaden moderator nie miał pretensji. Teraz nagle pojawiły się problemy.

Dodatkowo, czy każdy moderator ma tutaj ukończone 18 lat mentalnie? Gdyż w moim odczuciu, serwis o podobnej tematyce nazywałby się : "Multi player cheats", na naszym forum nie znajdzie się botów czy innego typu śmieci do gier. Dlatego gdzie tutaj mowa o łamaniu regulaminu?

Link do forum to link do forum, jest zakaz dlatego nie może autor tego linku tutaj umieszczać.

Czyli gdybym podał adres do strony a nie forum, moderatorzy zajęliby się czyszczeniem z dzieci działu o League of Legends niżeli offtopem? Nie wiem czy tylko według mnie moderator raczej nie powinien robić offtopu w temacie. Ma świecić wzorem. Mentor zwłaszcza.

Widziałem kilka tematów o reflinkach w tym dziale, jednak wpierw zajęto się tym.

Ps.

Czy również usunięte zostają linki z jakiegokolwiek innego serwisu o League of Legends? Gdyż adres oficjalnego forum gry jest złamaniem regulaminu, przecież to serwis o podobnej tematyce a nie jesteście z nimi związani.

Nie jesteśmy z nimi w żaden sposób powiązani więc to odpada.

Do tej pory sądziłem, że rejestrując się na forum MPC również jestem członkiem tej społeczności. Widocznie się myliłem, i dzielicie nas na Was (Administrację) oraz nas (ludzi nabijających posty).

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Bardzo ciekawa sprawa, gdy temat nie został skasowany wczoraj przez niedopatrzenie Administracji, zresztą, jak większej ilości postów sprzed kilku dni, to żaden moderator nie miał pretensji. Teraz nagle pojawiły się problemy.

Dodatkowo, czy każdy moderator ma tutaj ukończone 18 lat mentalnie? Gdyż w moim odczuciu, serwis o podobnej tematyce nazywałby się : "Multi player cheats", na naszym forum nie znajdzie się botów czy innego typu śmieci do gier. Dlatego gdzie tutaj mowa o łamaniu regulaminu?

Czyli gdybym podał adres do strony a nie forum, moderatorzy zajęliby się czyszczeniem z dzieci działu o League of Legends niżeli offtopem? Nie wiem czy tylko według mnie moderator raczej nie powinien robić offtopu w temacie. Ma świecić wzorem. Mentor zwłaszcza.

Widziałem kilka tematów o reflinkach w tym dziale, jednak wpierw zajęto się tym.

Ps.

Czy również usunięte zostają linki z jakiegokolwiek innego serwisu o League of Legends? Gdyż adres oficjalnego forum gry jest złamaniem regulaminu, przecież to serwis o podobnej tematyce a nie jesteście z nimi związani.

Do tej pory sądziłem, że rejestrując się na forum MPC również jestem członkiem tej społeczności. Widocznie się myliłem, i dzielicie nas na Was (Administrację) oraz nas (ludzi nabijających posty).

Po 1 moderator ma obowiązek upominania, dlatego mój post to nie offtop.

Po 2 nie dzielimy społeczności, "Nie jesteśmy z nimi w żaden sposób powiązani więc to odpada." w tym znaczeniu, że ty jako better nerf nie masz nic wspólnego z MPC. Better nerf to osobna działalność, w którą MPC nie jest w żadnym stopniu zaangażowana.

Opublikowano

@Pro kiki Junior

Nie przeczytałeś najwyraźniej regulaminu naszego Fanpage. Wtedy wiedziałbyś, że to podlega złamaniu regulaminu.

Plus link do facebooka dalej jest, a przecież też podchodzi pod kategorię wychodzących?

Właś

@up

Nie widziałem w tym żadnego upomnienia a jedynie komentarz do wcześniejszego offtopu.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...