Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy problem z wejściem do gry

Prosiak1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ! gram na jednym z Polskich serverów mu-online juz 6 lat aż tu pewnego dnia chce wejść do gry

a na wejściu dosteje DC, nawet server mi sie nie pokazuje, tylko zaladuje sie pasek i myk DC.

na początku myslałem, że jest to ban na ip, ponieważ jestem użytkownikiem sieci lokalnej i moj ziomek

ktory ma te same ip ma tak samo. Jednak dowiedziałem sie, że jeżeli byłby to ban na ip nie mógłbym wejść na strone www tego servera, a mianowicie "www.x-world.pl".

czy może ktoś ma jakąś teorie? co to może byc?

Opublikowano

nie raz przeinstalowywałe, nie mam anty virusa, ale weź pod uwage to, że u mojego znajome też jest to samo, to chyba nie jest zbieg okoliczności . Czy to moze być wina nadawcy internetu? nie znam sie wgl.

Opublikowano

Jak już to dostawcy, ale skoro wchodzisz na stronę to raczej nie blokują ci dostępu do strony. I z czego widzę wychodzą update... Więc proponuje ci odinstalować clienta (wyczyścić wszystko) i spróbować wtedy zainstalować jeszcze raz. Jeszcze tylko napisz jaki windows.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...