Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy problem

LubieMetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam dziwny problem a natomiast jak np. pisze cos w translator google (slownik) to potrafi otwyrzyc sie male okienko a w nim linkijki jakis kodow itp nawet jak pisze na GG potrafi sie sama z siebie wlaczyc przegladarka internetowa. Czemu tak sie dzieje ? moze to miec zwiazek z tym ze kiedys przez przypadek zmienilem jezyk z polki 214 na polski programisty. Probowalem zmienic jezyk ale po restarcie komputera znowu sie zmienilo na jezyk programisty

Wiem ze moze to troche chaotycznie napisane ale nie wiem jak to opisac ;/ Prosze o pomoc

Opublikowano

skoro jesteś POLAKIEM używaj polskiego języka programisty ( polskie litery pod ALT ) , no chyba że ci wygodniej używać polskiej klawiatury maszynistki ( polskie litery na klawiaturze )

co do gg, nie wiem nie używam tego badziewia od dystrybutora i nie mam problemów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro jesteś POLAKIEM używaj polskiego języka programisty ( polskie litery pod ALT ) , no chyba że ci wygodniej używać polskiej klawiatury maszynistki ( polskie litery na klawiaturze )

co do gg, nie wiem nie używam tego badziewia od dystrybutora i nie mam problemów

ale mam ustawiony raczej domyslnie na polki programisty. Ale chyba raczej nie w tym rzecz jak cos pisze to wlacza sie okno z jakims kodem nowa przegladarka itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...