Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vi vs Thresh

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś to ja zostałem zmuszony do napisania tu tematu a więc, może zaczne od tego czego chcę.

Na rankedach gram przeważnie solo, support czasem zdaży się zagrać na midzie. Vi grałem w rotacji podobała mi się ale nie wiem czy to jest to na 100%, a thresh zaskoczył mnie swoją uniwersalnością bo nada się na każdą linie więc w sam raz dla mnie :).

Preferuje spory dmg ale niekoniecznie papierowatość.

Mogą być też inne champy na solo za 6.3k

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

yO :]

Vi .

Bardzo mocne DMG w early jak i w late.

System escape z Q

W Tf ciskasz ulta na AD / AP Carry ściągasz na combo i robi się 4 vs 5.

Latwo kogoś złapać ( Ult , Q )

Tankowata

Bardzo łatwa farma

Thresh hmm.

Dużo Ci nie powiem bo nią nie grałem lecz miałem przeciwnym teamie.

Bardzo denerwująca postać ( Na supporcie ) .

1. Jak jungler gankuje od ich lini thresh podrzuca go do siebie za pomocą latarni i jest 90 % że będzie kill ( Thresh łapie wroga i przyciąga go do siebie . )

2. Dobry harras przciwnika

3. Denerwujący Shield >.<

4. W late jak kogoś złapie tym łańcuchem to GG

5. Bardzo przydatny ult do tf , zamyka enemy team jak oni wyjda slowuje jeżeli będą bić się dalej dajesz mocnego shielda i GG.

Jak dla mnie .

Najlepszy support xD

Pozdrawiam myślę że trochę pomogłem.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Treshem nie gram, ale każdy ze znajomych co nim gra to go wychwalają. A Vi jest dobra pod tanka/off, nie ma tak dużego dmg, a więc nie pasuje do Ciebie - "Preferuje spory dmg".

Myślałeś o Jayce ? Jest dobry na topa, ew. może dać sobie radę na midzie. Ma duży dmg, dobry haras, aż taki papierowaty nie jest, no oczywiście zależy jeszcze jaki build.

Opublikowano

Tak myśle sobie i myśle :

Vi postać mocna, jakiś ogar jest, jeżeli nie masz many praktycznie jesteś w dupie, szybko nie schodzi z lane, na solo nadaje się, jungle średniawo - reszta odpada. Huh.

Co do tresha moge wywnioskować że lepiej on CI się nada jedynie wymagany jest tutaj skill :D Ogarniesz go, to po zawodach huh. Vi nie zawsze się przyda, na rankedach wiesz że ludzie lubią garenować etc. a support zawsze się przyda ;) Lepszy taki tresh zawsze od nidalle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...