Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena Konta

Ciskatch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ile poszłoby moje konto na BFH?(wszystko na zawsze)

Mando 13lvl national:

-Marynarska Czapka, Formalny kapelusz Fritza,

-Zimowa kurtka łowcy ze Stoku, Ciało Trutnia Zniszczenia (wersja II), Formalna kurtka Fritza,

-Formalne Spodnie Frizta,

-Formalne Buty Fritza,

-Formalny nóż Fritza,

Bronie: Uber szwał Florenza, Uber Faworyt Gerharda, Faworyt Gerharda,

-Snajperka Stefana, Glebołamacz,

Pozy: Śmiech

Soldier 19lvl national:

-Tryb Raptora, Korsarski kapelusz Czarnobrodego, Formalny Kapelusz Fritza, Czapka Lisa Pustyni, Kapelusz Asa, Świąteczna brązowa czapka, Hełm Alpinisty,

-Korsarska broda czarnobrodego, Chusteczka Lisa pustyni, Maska Asa, Maska Alpinisty,

-Korsarski płaszcz Czarnobrodego, Formalna kurtka Fritza, Panterka Lisa Pustyni, Kurtka Asa, Kurtka Alpinisty,

-Rękawice Wyzwoliciela, Specjalistyczne rękawice 1. klasy, Rękawice Alpinisty

-Zimowe spodnie Łowcy ze Stoku, Spodnie Wyzwoliciela, Korsarskie Spodnie Czarnobrodego, Formalne Spodnie Fritza, Portki Lisa Pustyni, Spodnie Asa, Spodnie Alpinisty,

-Buty Wyzwoliciela, Korsarskie buty Czarnobrodego, Formalne Buty Fritza, Wężowe buty Lisa Pustyni, Buty Asa, Buty Alpinisty, Alpinistyczne Buty do Swobodnej Jazdy, Gustowne Czarne Buty,

-Korsarski Pas i Pistolet Czarnobrodego, System Podtrzymywania życia Czarnobrodego, Szpiwór Alpinisty,

-Formalny nóż Fritza, Udowa Kabura Lisa Pustynii, Hak Alpinisty,

Bronie: Bojownik National, Uber Ratunek Rudolfa, Packa na muchy Friedricha, AK74, Uber Pokręcony karabin maszynowy, Stalowy Granat ręczny

Pozy: Zetrzyj to

Gunner 20lvl national:

-Stylowy Kapelusz Kertza, Formalny Kapelusz Fritza, Hełm Piekielnego Kawalerzysty, Czapka Lisa Pustyni, Kapelusz Asa, Świąteczna brązowa czapka, Hełm Alpinisty,

-Maska Przeciwgazowa Piekielnego Kawalerzysty, Chusteczka Lisa Pustyni, Maska Asa, Maska Alpinisty,

-Lśniący Medalion,

-Tańczące Smoki,

-Płaszcz Piekielnego Kawalerzysty, Formalna Kurtka Fritza, Mięśnie dzikiego Sylwka, Panterka Lisa Pustyni, Kurtka Asa, Kurtka Alpinisty, Czerwone Kimono Kena, Rękawice Piekielnego Kawalerzysty, Cwaniackie Mitenki kirilenki, Rękawice Alpinisty,

-Spodnie Piekielnego Kawalerzysty, Formalne Spodnie Fritza, Portki Lisa Pustyni, Spodnie Asa, Spodnie Alpinisty, Kolcze Nogawice Czarnego Rycerza, Barokowe Bryczesy Berndta,

-Buty Piekielnego Kawalerzysty, Formalne Buty Fritza, Wężowe Buty Lisa Pustyni, Buty Asa, Buty Alpinisty,

-System Podtrzymywania Życia Piekielnego Kawalerzysty, Kabura Daveya Hoffe, Szpiwó Alpinisty, Pas z Amunicją National,

-Sprzęt Piekielnego Kawalerzysty, Formalny nóż Fritza, Udowa Kabura Lisa Pustyni, Hak Alpinisty,

Bronie: Tajemny Znak, Promień Usuwający, Nienawiść Hectora (PP), Wspaniałość Wolfganga, PKM, Plecodrap, Uber Plecodrap, Panzerpięść Fausta,

Pozy: Ryk Rozbójnika, Kłapo-noob, Graj z Głową, Śmiech, Wiwat

Commando 7lvl royal:

-Nakrycie głowy Legionisty, Pomocna Czapka Kringle'a (brązowa), Okrycie głowy Wspinacza,

-Gogle Wspinacza,

-Komplet Donalda-Biała Kurtka, Koszulka Khaki Legionisty, Kurtka Wspinacza,

-Komplet Donalda-Białe Rękawice, Kompas Legionisty, Rękawice Wspinacza,

-Komplet Donalda-Białe Spodnie, Pustynne Spodnie Legionisty, Spodnie Wspinacza,

-Komplet Donalda-Białe Buty, Pustynne Buty Legionisty, Buty Wspinacza,

-Torba Wspinacza,

-Komplet Donalda-Biały Miecz, Wsparcie Legionisty, Kilof Wspinacza,

Bronie: Pukawka Pipsqueaka, Rusznica Roderyka, Ręczna Armata Harry'ego,

Pozy: jedynie podstawowe <_<

Wymieniłem wszystko oprócz itemów eventowych,

dodam także, że na konto wydałem ok. 110zł i liczę przynajmniej na zwrot wydanych pieniędzy.

Niestety czasu na zrobienie fotek nie było, aczkolwiek poniżej zamieszczam link do profilu

http://www.battlefieldheroes.com/pl/player/2295810796

Opublikowano

Jak nie zauważyłeś, to temat jest jeden.

Najpierw rozejrzyj się po tym forum, jak chcesz na kogoś najechać... :huh:

Opublikowano

niestety konta w BFH sa straszie tanie i malo kto je kupuje za te postać jak dla mnie nie dostaniesz 100 zł. do 60 zl może ci się udać sprzedać. Pamiętaj ze większość graczy w bfh nie ma nawet 15 lat

Opublikowano

wczoraj juz odpisywałem w temacie o tej samej tresci lecz inym. Nie rob ze mnie cwaniaczku idioty bo tak jak mowiłem wczoraj były 2takie same

kurvawa to konto nawet 20zł nie warte...

Opublikowano

tak jak up 20zł jak od kogoś dostaniesz to sprzedaj , warte 15-25zł

Opublikowano

imo 50-60zł to za dużo 20-30zł

Na allegro pewnie tak, większość kupujących w PL to dzieciaki, które nie mają konta bankowego i nie mogą zapłacić na tym serwisie. Jeżeli już sprzedawać to prywatnie, czy to za PSC czy na serwisach zagranicznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...