Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mody na multi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję jakiegoś poradnika lub żeby mi ktoś wytłumaczył jak zainstalować mody na serverze. W google nie mogę znaleść nic aktualnego...

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Ściągasz dane pluginy i wrzucasz je najzwyczajniej do folderu plusgins, w miejscu gdzie masz serwer ;)

Nie wrzucaj tam rarów tylko nazwa.jar ;)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nie chodzi mi o pluginy tylko mody wzięte żywcem z singla -.-

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano
Nie chodzi mi o pluginy tylko mody wzięte żywcem z singla -.-

Ah, o to ci chodzi :P . To masz mały problem jak chcesz wziąć żywcem z single . To musisz zrobić Laucher własny i własne pluginy a z tym jest dużo roboty ;/

Opublikowano

Chodzi o taki server, by razem z kumplem sobie pograć. Może masz linka z poradnikiem?:)

Pomogłem? Daj Lubię to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...