Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock Szary Game Start

izyko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że jest szary game start. od razu powiem że zapore mam wyłączoną, antywira nie mam, framework 3.5 i 4 sa, c++ tez. Windows 7/64. reinstall robilem. (wersja nexona) aa, no i problem sie zaczal jak zainstalowalem game booster. program juz wywalilem, reinstal po wywaleniu i nadal nic, brak mi juz pomysłów co moge jeszcze zrobic... dodam male foto. ]

post-273151-0-83257000-1359719814_thumb.png

Opublikowano

• CCleaner
  • Odkurzacz
  • Wyjątki w Antywirusie lub
  • Wyłączenie antywirusa
  • Wyciągnięcie wszystkich plików WR z kwarantanny
  • Cofnięcie patcha :
  • Plik Version.cfg , wszystko cofnijcie o 1
  • Check Files
  • Reinstall

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano
  • CCleaner
  • Odkurzacz
  • Wyjątki w Antywirusie lub
  • Wyłączenie antywirusa
  • Wyciągnięcie wszystkich plików WR z kwarantanny
  • Cofnięcie patcha :
  • Plik Version.cfg , wszystko cofnijcie o 1
  • Check Files
  • Reinstall

napisalem ze nie mam antywira, ccleanerem czyscilem, reinstall robilem, zapora wyłączona, a po cofnieciu patcha jest cannot(..)updater.zip.

Opublikowano

mam ten sam problem, tyle ze po cofnieciu upera mam c++ problem tyle ze go posiadam ;/ i mi wgl luncher sie nie pasuje do 2-3% i zatrzymuje sie ( rowniez wylaczylem anty wira reinstalki robilem i czywscilem cc )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

otóż zauważyłem jedną zależność, przy każdej próbie uruchomienia WR (przez strone czy bezpośrednio) w CCleaner wyskakuje ten sam błąd ;down; i dodam ze przy próbie uruchomienai WRUpdater.exe nic sie nie dzieje, (nie ma tez procesu w menedżerze zadań Win)

post-273151-0-34574500-1359752765_thumb.png

Opublikowano

Odinstaluj WR.

Zainstaluj DirectX.

Zainstaluj WR.

Możliwe, że masz cos 'pokickane' w systemie, wiec wd. mnie jak potrafisz to postaw na nowo system.

Opublikowano

robilem juz reinstalle wr milion razy... directx mam. a systemu nie przeinstaluje bo nie potrafie i nie mam nawet.

Opublikowano

Cofnij patcha.

Dam edite jak znajde to nagranie jak to zrobic.

@edit

Nie mogę tego znaleźc :(

Dzięki Wilczek ;)

Jeszcze coś dodam od siebie bo znalazlem ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/213689-tut-problemy-z-wr-to-ju-nie-problem/

320551442138510845087.png
Opublikowano

jak mam cofnąć patch, skoro nie mam wgl spatchowanej gry,bo jest świeżo zainstalowana i po prostu nie rusza nic dalej. zainstaluje, odpalam i powinno sie patchowac, ale jest szary game start. Poza tym probowałem zmieniać te wartości, (o -1), i wyskakiwało cannot get a file updater.zip. a w tutkach z tym problemem też każą cofać patche. juz kompletnie nie wiem co mam zrobic.

Opublikowano

zrobie to tak, wrzucam dwa screeny,

version.cfg - orginał, zaraz po reinstallupost-273151-0-59645700-1359816726_thumb.png

Version.cfg - 1 post-273151-0-58245900-1359816757_thumb.png

Opublikowano

Jak masz Warrocka za czasow G1 to pobierz patcha, jak nie bedzie działac to pobierz od nowa WR.

Tak jak napisale kolega UP.

Tutaj masz odrazu:

http://en.warrock.nexoneu.com/Download/Client

320551442138510845087.png
Opublikowano

napisalem i widac na ss ze jest pobrany z nexona.

Dynamo - mam pobrany z tejże strony

UWAGA! przypomne ze problem sie pojawił po zainstalowaniu RAZOR GAME BOOSTER, zauważcie też ze zniknęła ikona WR przy WRLauncher.exe. Można jakoś cofnąć ustawienia które wprowadził GAME BOOSTER? teraz juz program odinstalowałem, ale może zostawił on jakiś syf po sobie...

czy jest ktokolwiek w stanie mi pomóc czy mam sobie odpuścić?

Opublikowano

Stare, ale może się przyda :)

http://www.mpcforum.pl/topic/564902-tut-nie-mozesz-kliknac-game-start-cannot-launch-child-process/

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Stare, ale może się przyda :)

http://www.mpcforum.pl/topic/564902-tut-nie-mozesz-kliknac-game-start-cannot-launch-child-process/

Witam, mam taki problem, że jest szary game start. od razu powiem że zapore mam wyłączoną, antywira nie mam, framework 3.5 i 4 sa, c++ tez. Windows 7/64. reinstall robilem. (wersja nexona) aa, no i problem sie zaczal jak zainstalowalem game booster. program juz wywalilem, reinstal po wywaleniu i nadal nic, brak mi juz pomysłów co moge jeszcze zrobic... dodam male foto. ]

do:

A probowales uruchamiac przez stronke?

I sprobuj jeszcze ComboFix jak mowisz ze problem zaczal sie po zainstalowaniu GB

co to jak to ? wyjaśnij jak dla debila :)

Opublikowano
 www.bleepingcomputer.com/combofix/pl/instrukcja-uzycia-combofix

tu masz wszystko napisane krok po kroku przez autorow programu. Z tym ze ja w zadnych logach Ci nie pomoge bo sie poprostu nie znam. Mi program pomogl gdy wczesniej byly problemy z infinitywar i wrpsp bo sie "zarly" ze soba. Program w skrocie "ulecza" komputer ale robisz to na swoja odpowiedzialnosc. Zreszta wszystko masz w linku. Mi pomoglo i nie mialem problemow wiec polecam i pewnie jezeli nie odbiegniesz od instrukcji to nic sie nie stanie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

5. Nie przychodzi link aktywacyjny konta na e-mail ?

Zmień skrzynkę odbiorczą ( tj. poczta e-mail ) na :

Na te strony z pocztą najszybciej przychodzą linki aktywacyjne :)

Nie pomaga zmiana poczty ? :

• Wchodzisz w ustawienia poczty
  • Wybierasz kategorię AntySpam
  • Wyłączamy antyspam i dodatkowo dodajemy do e-maili zaufanych te maile :

[email protected]
[email protected]
[email protected]
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...