Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Antisa.eu

kapi232xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem z włączeniem priva Antisa.eu , gdyż loguję się , wybieram postać chwileczkę stoję na moście i mi sie metin wyłącza ... nigdy tak nie mialem ... pomozcie mi plx ;D

76561198058318404.png

Opublikowano

Łatke masz pobraną? Btw, może channele padły

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

pobieram clienta na nowo .. 1mb/s wchodzi tylko .... jak taki slaby transfer ... zobacze czy bd dzialac i dam edita ..

76561198058318404.png

Opublikowano

Ściągnij jescze raz klienta. Jeśli to nie zadziała, możesz sporóbować sprawdzić na stronce czy jest taka opcja jak "odbuguj postać". Na niektórych serverach zbugowane postacie wywala w dziwnych momentach gry.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

mam ten sam problem ściągnąłem wszystkie klienty ( z normalną prędkością ) I sura - wylacza Buff- wylacza (konto zrobione 10 minut temu ) Woj - wyłącza Co robić?!

Właśnie dałem odbuguj postać ( pustynia ) wchodzę i to samo ...

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

ja tez dawno pobralem tego clienta i nei dziala .. wzialem odbugowywanie postaci tez nie dziala .. a na stronie zadnej latki nie ma ... wiec pomocy plx

Ps . a ty krzysiek sie uspokuj ..

76561198058318404.png

Opublikowano

uspokuj ? trochę się naucz pisać. Nie ma co się uspokajać czekam na odpowiedź GM na GG godzinę jest dostępny, ale nie odpisuje ma to wszystko gdzieś. Serwer mi się podobał, ale szkoda nerwów. Jeszcze wrzucili dobrego klienta na hosting gdzie pobiera połowę a link aktywacyjny nie przychodzi. Administracja jest nieogarnięta

Opublikowano

Jesteś ułomny? nie potrafisz czytać? Jak nie aktywujesz konta to ci pobierze tylko połowę ,, jełopie'' poćwicz na wordzie zanim coś tu napiszesz

Opublikowano

Jesteś ułomny? nie potrafisz czytać? Jak nie aktywujesz konta to ci pobierze tylko połowę ,, jełopie'' poćwicz na wordzie zanim coś tu napiszesz

hahahaha polowe klienta moze ? hahaha zero jestes ..

76561198058318404.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...