Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Patch 3.01 Notes

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj riot ogłosił patch'a 3.01, wraz ze sobą niesie on Visul Upgrade Annie, który można było już próbować na PBE, oraz nowy system rankingowy !!

Specjalnie polskie info;

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/opis-patcha-301

P.S. - Co myślicie o patchu? ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nowy system znacznie lepszy niż ELO.

Teraz będzie na czacie " mam ósmą dywizje idioto "

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Powiem tak, teraz "league" mi się %#@ podoba. Są ligi, wygrasz 2 z trzech następnych 3 gier, i wchodzić do następnej dywizji. Jak zgarniesz 100 pkt, to np. z gold na diamond.

MOJE PYTANIE, MOŻNA SPAŚĆ Z NP. Z DYWIZJI GOLD 2, NA GOLD 3?

Opublikowano

MOJE PYTANIE, MOŻNA SPAŚĆ Z NP. Z DYWIZJI GOLD 2, NA GOLD 3?

możesz piąć się w górę, to i w dół pewnie też

Teraz będzie na czacie " mam ósmą dywizje idioto "

a tu kuku bo jest chyba tylko V dywizji :>

ogólnie nawet to w miarę ogarnięte, ale co do nurfów w tym patchu to przesada...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Bebson, nerfów. :D

Nie no, w dół nie można spaść. Już teraz np. mam 0 punktów bo nie grałem jeszcze ranków, to raczej nie można iść w dół.

Opublikowano

To widze jak umiecie angielski xD Przecież było mówione że mozna spaść, jak się nie będzie grało albo się przegrywać będzie, jak masz tam załóżmy 50p i cały czas przegrywasz to będzie wkońcu 0 i lecisz na dół ;c

OndteAw.png
Opublikowano

What happens if I lose a ranked match in the league system?Losing a ranked game in the league system will cost some of your League Points. If you’re already at the bottom of your division, this may mean falling back to the previous division . Once you’ve earned a skill tier, however, you can never be demoted to the previous tier unless you stop playing for a prolonged period of time.

In other words, losing can never cause you to fall below 0 League Points in the lowest division of your league.

jak widać, większość z was tylko czyta dopiero jak coś się dzieje lol, zamiast być na bieżąco

czyli nieda się stracić koloru przez przegrywanie, jedynie przez nie granie. przez przegrywanie mozna spasc tylko na samy dol swojego tiera(do 5 dywizji)

Opublikowano

Olaf nerf... I don't want to live on this planet anymore...

Dodatkowo katarinka będzie jeszcze bardziej OP, suuupcio.

Jedyne, co mnie cieszy, to zmiana rankedów :)

Opublikowano

Buff dla dariusa, najgorsze co może być, właśnie przegrałem rankeda 1/13 riven, TAK najgorsza moja gra :D vs darius oczywiście op w chuj jeszcze bardziej. Co do nowego systemu wygląda przyjemnie, nie będzie się człowiek denerwował, bo jak widze to sie chyba z elo nie spada ?:O, jeśli nie to poprawcie mnie i wytłumaczccie ;3

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać czekałem na tego patcha od dłuższego czasu teraz zamiast elo hell bedzie elo liga czy coś w tym stylu

Ps. Wiadomo czemu EuW nie działa ??

Opublikowano

Skrócili czas "jak się wyjdzie" z lobby - jak to teraz jest? Normale tylko czy mowa tu o rankedach? :D

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

wtf naprawde jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

Po cholere siedzisz na tym forum skoro nie możesz nikomu pomóc?

Ile teraz sie czeka?

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

nie żeby mówić tutaj o głupich ludziach lecz ty nie potrafisz wejść w link do tematu i przeczytać pierwszej linijki i informacji o tym? jest szaro na białym napisane że chodzi o rankedy

Opublikowano

polacy ... Bo lepiej z czlowieka debila zrobic i zaspamowac ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...