Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] No Recoil Bravo Channel 2

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na kanale drugim, serwera Bravo panuje całkowity No Recoil, nie wiadomo czy to nexon zrobił specjalnie, czy może jest to bug którego nikt jeszcze nie zgłosił? Jeśli jesteś Low graczem masz największe szanse by wygrać, właśnie tam.

K/D zaliczają się do rec rules- info by buxxx

/Cofka

Opublikowano

Na kanale drugim, serwera Bravo panuje całkowity No Recoil, nie wiadomo czy to nexon zrobił specjalnie, czy może jest to bug którego nikt jeszcze nie zgłosił? Jeśli jesteś Low graczem masz największe szanse by wygrać, właśnie tam.

/Cofka

Szybki jesteś, polecam ten channel do 1o1

@EDIT

Ale kille się zaliczają do rec rules ;/

side_column_image.jpg?v=4e0ce970
Opublikowano

tak się właśnie zdziwiłem grając raz na bravo. dzięki za info, na którym channelu to jest.

teraz wiadomo gdzie pro elo koksy z clipów na yt kręcą swoje filmiki. ;>

joł.

@down

dobra dobra

Opublikowano

tak się właśnie zdziwiłem grając raz na bravo. dzięki za info, na którym channelu to jest.

teraz wiadomo gdzie pro elo koksy z clipów na yt kręcą swoje filmiki. ;>

joł.

Im wystarczy Ghost Aim

side_column_image.jpg?v=4e0ce970
Opublikowano

no i to jest no recoli a nie to co ty do mnie jechales że mam no recoli ;)

zresztą to chyba dużo osób wie że tak tam jest przynajmniej mi sie tak wydaje i to nie jest bug ;)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

To nie jest banowane... Ale moim zdaniem i tak się tam nie opłaca grać. Jest no recoil ok.. Ale większość broni za nx czy gp mają małe recoile, a te które mają duży i są słabe nikt nie gra. Na alhpie gra dużo noobków gdzie i tak kd łatwo nabić z dużym recoilem

674071459604241683421.gif

Opublikowano

To nie jest banowane... Ale moim zdaniem i tak się tam nie opłaca grać. Jest no recoil ok.. Ale większość broni za nx czy gp mają małe recoile, a te które mają duży i są słabe nikt nie gra. Na alhpie gra dużo noobków gdzie i tak kd łatwo nabić z dużym recoilem

gieta. Ogromny recoil a 70% graczy ja kupuje.

muzycznapomaranczvandet.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...