Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak zawsze widzieć każdego ping?

FIkumum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj już to pisałem niestety ktoś usunął cały temat . Czasami widzę ping normalny graczy czasami ping 999. Ktoś już mi wytłumaczył, że łączę się przez f2p, a jak się łączyć przez p2p?

Opublikowano

Temat nie został usunięty, nie martw się - nastąpiła jedynie cofka o 4 dni ;)

Jeżeli sam masz lagi i ścina grę to :

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej.

Jeżeli nic z tych rzeczy nic nie pomaga , może to być wina nie nasza , lecz dystrybutora :)

I tu o to chodzi, jeżeli widzisz u każdego ping 999 to nie twoja win, jesteś połączony f2p.

W wr jest tak, że jak jesteś połączony z graczem przez serwer(Ty-serwer-InnyGracz) masz ping 999, jeżeli jesteś połączony p2p czyli od razu z graczem(Ty - Gracz)masz normalny ping. Z tym raczej nic nie zrobisz.- dla wedex czy jak mu tam ;)

By hacker.X

Jeżeli chcesz widzieć normalny ping musisz grać p2p ;)

Jbc. też możesz odblokować porty. Jeżeli masz router szukaj opcji Port Forwadings.( czy coś takiego )

Jeżeli nie ma routera, to możesz mieć zablokowane porty u operatora sieci - wtedy musisz do niego zadzwonić i poprosić o otwarcie wszystkich portów ;)

@Down, czytaj to co podkreśle na czerwono.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Temat nie został usunięty, nie martw się - nastąpiła jedynie cofka o 4 dni ;)

Jeżeli sam masz lagi i ścina grę to :

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej.

Jeżeli nic z tych rzeczy nic nie pomaga , może to być wina nie nasza , lecz dystrybutora :)

I tu o to chodzi, jeżeli widzisz u każdego ping 999 to nie twoja win, jesteś połączony f2p.

Jeżeli chcesz widzieć normalny ping musisz grać p2p, wydaje mi się, że musisz kupić premium w WR ;)

Jbc. też możesz odblokować porty. Jeżeli masz router szukaj opcji Port Forwadings.( czy coś takiego )

Jeżeli nie ma routera, to możesz mieć zablokowane porty u operatora sieci - wtedy musisz do niego zadzwonić i poprosić o otwarcie wszystkich portów ;)

Co ma premium do pingu????!!!!

Pomysl choc minute zanim cos napiszesz. I gdzie on napisal ze ma lagi ze piszesz mu co ma robic??

To nie od Ciebie zalezy, po prostu taki bug. Z portami sie nie oplaca bawic bo na globalu jak grasz to praktycznie nic nie da a np na wrpsp trzeba mniej wiecej pamietac nicki graczy i wtedy mozecie odblokowac porty ale to nie zawsze musi pomoc. Wiec nie przejmuj sie tymi pingami bo to nie twoja wina a szkda zachodu na niepewny efekt.

Opublikowano

@UP Good :P Ale jak ma internet w neostardzie to wystarczy zadzwonić do nich i oni odblokowują porty :]

PS. Co do poprzedniego tematu, to była cofka ;]

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Mam identyczny problem każdy widzi mnie jako 999 i ja widzę innych tak samo mam internet 2mb/s z kablówki więc co miał bym im powiedzieć? gdybym zechciał coś zrobić z tym 999 bugiem? zadzwonić do nich i co powiedzieć?

Co ma premium do pingu????!!!!

Pomysl choc minute zanim cos napiszesz. I gdzie on napisal ze ma lagi ze piszesz mu co ma robic??

To nie od Ciebie zalezy, po prostu taki bug. Z portami sie nie oplaca bawic bo na globalu jak grasz to praktycznie nic nie da a np na wrpsp trzeba mniej wiecej pamietac nicki graczy i wtedy mozecie odblokowac porty ale to nie zawsze musi pomoc. Wiec nie przejmuj sie tymi pingami bo to nie twoja wina a szkda zachodu na niepewny efekt.

No wiesz czasem zanim wejdę na room dostaje kika to jest irytujące , a po za tym ciągle każdy pisze że jestem lagerem i mam ping 999 i też dostaje kika:)

Opublikowano

Dokładnie mam taki sam problem jak opisał kolega UP. Przez bugi mam nie przyjemności . NP. na ts zawsze mam około 40 pingu. Jak nie których widzę zawsze pingi to pytałem i mi mówili, że nie mam lagów.

Opublikowano

Wilczek pozdrowienia dla ciebie jak wyedytowales post ;) Na szczescie zostalo w cytacie ;) ciekawe ile jeszcze pociagniesz jako kidmod ^.^ Przeciez jak bym zaczal reportowac twoj spam to tych talonow by ci braklo i znowu trzeba by siedziec 24/7 zeby wygrac konkurs.

A co do tematu:

999 to bug, ktos ma neostrade moze probowac odblokowac porty przez infolinie. Nie masz neostrady - mozesz probowac odblokowac porty przez router. Moim zdaniem szkoda sie wysilac bo nie wiadomo czy pomoze.

TYLKO NIE WPADAJCIE NA TAKIE POMYSLY JAK SZ.P. wilczek I NIE KUPUJCIE PREMIUM :)

Czlowieku myslisz ze nie wiem na czym to polega? Wkleiles czyjas wypowiedz i fuck yeah bo jeden post wiecej? Szkoda ze to co od siebie to pierdolisz od rzeczy i wprowadzasz ludzi w blad.

Opublikowano

Premium hahaha Wilczek i oszustwo - normalka.

@Topic Wiem, że jeszcze w UPC jest tak, że dzwonisz do nich i Ci odblokowują porty. Podaj skąd masz internet, będzie łatwiej. Tutaj masz jak odblokować:

1359748852-U507582.jpg

Źródło: KLIK (jeżeli reklama to do usunięcia).

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Przez router. Nie mogę się nawet zalogować na moje IP wpisane w necie tzn. konfiguracje routera bo admin sieci zmienił hasło w routerze.

PS. Z tego co mi napisałeś to mało rozumiem potrzebuję kogoś kto mi to jasno wytłumaczy.

Opublikowano

A kto jest adminem, jak ty to może masz gdzieś zapisane hasło?

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

A kto jest adminem, jak ty to może masz gdzieś zapisane hasło?

Admin sieci mi zmienił po prostu przed założeniem internetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...