Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LoL dlaczego akurat west

SpaceGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam 30 lv gram rankedy i otóż powiem że poziom graczy jest poniżej normy. Przyznaje się sam nie jestem prosem lamie ale bez przesadnie. Zastanawia mnie dlaczego ludzie z yt np.Gimper lub inne osoby które nagrywają akurat grają na west. Czy to poziom graczy na west jest większy niż na EU Nodric. Czy warto się przenieś na WEST.

spacegamingsugnature.jpg

Opublikowano

Akurat Gimper gra na Eascie... LOL

Nie wydaje mi się, żeby był tam większy poziom, jedyne co to jest mniej rusków i polaków, a ja tam nienawidzę Francuzów. Poprostu tak mnie żabojady wkurwiają, że wbiłem tam chyba 1390ELO i przestalem grac.

Opublikowano

Co rozumiesz przez pojęcie "Norma"? Bo wydaje mi się, iż chodzi Ci o gry Gimpera, który jest na stosunkowo wysokim ELO, a także nie pokazuje wszystkich swoich gier......

Ja na EUNE nigdy nie narzekam na moich towarzyszy i wrogów - nawet na normalach. Mam ogromną przewagę wygranych do przegranych (może to wynik tego) i praktycznie nie spotykam double topa, support obecny w każdej grze, całkiem komunikatywni gracze się trafiają. Rzadko jaki flame się sypie.

Zresztą, będziesz miał utrudniony dostęp do kupna RP na West (tylko Euro). A w dodatku czym "polaczki" na EUNE tym Francuzi na EUW. Tylko że z polaczkiem się dogadasz w rodzimym języku a z taka "francą" to już nie.

Zostań na EUNE.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Imho. na obu serwerach poziom gry jest taki sam,

to wszystko zależy od ludzi, na których trafisz, osobiście często gram z fajnymi ludźmi na EUNE :)

Opublikowano

Polecam Westa

Mniej polaków(czyli mnie flejmu)

Troll'e to jak i na Eascie(randomowo) możesz mieć 0 w teamie albo 4

Opublikowano

o jakich wy francuzach gadacie? jakoś nigdy nie spotykam, każdy posługuje się angielskim.

co do nordica, to zagrasz sobie mecza z polskimi premadami, to odechce ci się grać, polaki to jebane flamy, jak grałem na nordicu to rzadko mi się zdarzało aby nie grał zakompleksiony polaczek, dlatego się przeniosłem na westa, i za chuja tam nie wróce.

na pewno na wescie będzie ci się spokojniej grało niż na nordicu użerać się z tymi debilami lub ignore all = no comunicate team

na nordicu miałem co mecz minimum 5 osób do ignora, a na wescie chyba niemam nawet 5 ignorów ;p

mniej trolli na pewno jest

Opublikowano

Powiem jedno kolega dał na na chwile konto żebym mu pograł na EuNe 30 lvl oczywiście. Porażka 2 top bez supporta w ogóle nic moim zdaniem EuW jest o wiele lepszy tam nawet na 10 lvl plują się gdy nie ma junglera lub support'a

Opublikowano

Kiedyś na EUNE spotkałem się z naszym rodakiem i się pytam czemu on tak mi ks'uje, a on na to "Przecież ja też muszę mieć trochę kil'i", a czy warto się przenosić na Westa?Mam tam 24 lvl, a teraz głównie gram na EUNE i powiem, że na Weście to nie ma takich butthurt'ów, no ale trolle nadal są, lecz jest plus że nie ma Rumunów.

258101b92660b.png
Opublikowano

Powiem tak grałem na eascie wbiłem 30 troche rankedów więcej przegranych niz wygranych głównie przez słaby team oczywiście tez czasem z mojej winy ale rzadko aż wkoncu przeniosłem się na westa gdzie wyszedłem z elo i to mocno, dużo przyjemniej mi się tam gra i jeśli to ma dla ciebie jakieś znaczenie to na wescie graja topowe drużyny zawszę można sobie wejść na profil ocelota :D jeśli mógłbym wrócić za free to nie zrobił bym tego :D jak najbardziej polecam westa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...