Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 20 euro items for free

L3iTR0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zauważyłem, że Combat Arms się dość ostro reklamuje, że "kliknij tutaj żeby dostać itemy o wartości 20 euro za darmo". Powie mi ktoś o co chodzi? Czy jest to prawda czy też zwykła ściema w postaci reklamy? Jak wiecie coś na ten temat to proszę pisać.

Za konkretne odpowiedzi lecą lajki.

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

Może coś mu sie pomyliło z reklamami Google :D Nexon jest za skąpy na takie podarunki bądźmy szczeży ... Pzdr.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Jeśli widzisz to w Megaphonach, Chatach to wiedz że takie rzeczy to SCAM, i jeśli wszedłeś na jakąś taką stronę i wpisywałeś passy. NATYCHMIAST JE ZMIEŃ, bo potem będziesz pisać "dlaczego znikło mi 100k gp?" Strony są bardzo podobne do tych od CA. Be Careful!

Opublikowano

Nic mi się nie pomyliło... Reklamę widziałem kilka razy dlatego też mnie to zainteresowałem i postanowiłem napisać tego posta. Reklama ta pojawia się na wielu portalach czy też stronach, znajduje się na niej napis 4 urodziny Combat Arms oraz to co pisałem wcześniej odnośnie tych 20 euro. Czekam na dalsze odpowiedzi. Pozdro!

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

Widziałem tą reklamę była np. na gry online kropka pl, to jest po prostu chwyt reklamowy combata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...