Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Folder object..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, otóż usunął mi się folder object na plikach terenzo. Nie wiem dalczego, ale go nie mam, mniejsza z tym, folder wyciągnąłem już z paczki serwerside i mam go.

Problem w tym, że gdy chce go Filezillą wgrać do folderu quest, to kopiuje te 2k plików+ ale nipomyślnie, do wszystkich pisze '' no such file directory '' ... Co zrobić.. Bo np. normalnie

/usr/home/mt2/share/locale/poland tutaj mogę wrzucić owy folder bez problemu...

Dodam jeszcze, że nie mogę uruchomić portu 80, port map działa normalnie wszystkie porty, ale 80 włączyc nie mogę...

Proszę o pomoc

@ Dokładnie rzecz ujmując, wygląda to tak:

/usr/home/mt2/share/locale/poland/quest/object/warehouse_keeper/click/stash.start: open for write: no such file or directory

i tak z każdym plikiem. W folderze quest nie mogę również dodać żadnego folderu, obojętnie jaką nazwę podam i tak się nie da..

Opublikowano

Nie chodzi tutaj o questy, tylko o wadliwy folder object, którego nie mogę wgrać do folderu quest..

Co do portu 80 to nie wiem, jak to rozwiązać, wczoraj działało normalnie wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...