Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tictacmt2 [Pl] [Hamachi]

Jester113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto powstał kolejny serwer pod hamachi

sieci

TicTacMT2
TicTacMT2-2
TicTacMT2-3
TicTacMT2-4

hasła do wszystkich to 123

w miarę potrzeb będą dodawane nowe

Sieci będą ciągle czyszczone z użytkowników nieaktywnych, więc nie powinny byc zapełnione

Raty po 1000%

(jeżeli są mniejsze, to piszcie do gmów)

handlarze.jpg

Do handlarzy będą dodawane nowe itemki!!

Pozmieniane są ceny kd i dodatkowych bonusów

Spolszczenie:

http://www.speedyshare.com/files/19566546/TicTacMT2.exe

Skan:

http://img215.imageshack.us/img215/8690/skanx.jpg

Reje

5.32.148.132/ttmt2/register.php

Narazie nie ma wszystkiego, będzie to dodawane w miarę czasu, dodany zostanie IS i bronie do handlarzy, kontakt na hamachi to wszyscy z nickiem GA xxx

NIE POTRZEBA ITEMKÓW NA ULEPSZANIE!!

narazie nie ma chińskiego launchera, zostanie on dodany potem

nasz team

Kenpachi

Avenger

Cytrynka

Zapraszamy do każdego królestwa, lecz gmowie siedzą najczęściej w chunjo (żółci), tam też będzie najwięcej eventów

daj szkaty chociaz ripka zjawy i 9 ognów po 10-50kk

raty 1000 % a z piesków po 2-3k yang ??? daj yangi jak na sdlongju pls

ichigoc.jpg

BLEACH

http://grawbank.tk/976/jakub Podaruj dzieciom słońce !!!

Opublikowano

Ej jestem nowy i troche nie mam pojęcia o tych sprawach a czy ktoś mógłby mi powiedzieć co trzeba zrobić aby zagrać na czyimś privie Szukałem na forum ale nie mogłem znaleźć.Z góry dzięki .Jeżeli ktoś pomoże leci 5*

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

daj nowe siec bo wszystkie są full

Gram w Rohana zapraszamna server Syrephis ELF TOWN

Gra:Rohan: Blood Feud

Server: Syrephis

Miasto: Elf Town

Nick: Mr.KaPeC

Rasa: Half-Elf

Level: 28

Opublikowano

drogi? nie rozumiem, apropo grania, musicie miec niepatchowanego metina z 2008 roku (polskiego) wrzucic tam spol, następnie na hamachi dołączacie do jednej z sieci, robicie konto i gracie

Opublikowano

Dzięki Jester ściągnąłem metina z 2008 roku i wszystko śmiga. tak ja obiecałem poleciała 5*

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

Ej serwer jest OFF napisz od której do której będziesz przy kompie albo włącz serwer i zajmij się swoimi sprawami a serwer będzie chodził

Opublikowano

Na co łuska i stal jak i tak każdy "pro" będzie łaził w hwang ? Ja Ci polecam byś osunął hwangi. Jedyni ze stali można zrobić.Co do szkat TO WIELKIE NIE!. Ustaw drop yang na psach, dzikusach, orkach itd. Bo raty 1000%, a leci po 2k Yang.

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

Ej mam problem z hamachi na laptopie działa mi normalnie i mogę się zalogować a admin jest zalogowany a na komputerze stacjonarnym mam błąd połączenia i admina nie ma na sieci czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

Opublikowano

Serwer OFF 4ever??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...