Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Darius Op

skejtjan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem połowe killi team'u. Proszę tylko bez komentarzy typu Darius'em to sobie możesz. Testowałem Manamune na nim i według mnie się sprawdziła. Gra na serwerze N/A. Miałbym Quadra Kill'a ale użyłem ulta na klonie wukonga.

dariush.png

darius2.png

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Darius to gowno dla noobow i chuy

To może nim zagraj skoro jest taki dobry ;) A Dariusa łatwo zkontrować wystarczy umieć.

OP - postać której nie da się skontrować/powstrzymać.

Ludzie na normalach nie potrafią go skontrować, op nie jest.

Wystarczy trochę armorów. Moje szczęście że ani Riven ani Wukong czy nawet Xin Zhao o tym nie pomyśleli.

Opublikowano

To może nim zagraj skoro jest taki dobry ;) A Dariusa łatwo zkontrować wystarczy umieć.

Wystarczy trochę armorów. Moje szczęście że ani Riven ani Wukong czy nawet Xin Zhao o tym nie pomyśleli.

Arrmora na dariusa? Only hp bo true dmg.

w83od2.jpg

Opublikowano

Arrmora na dariusa? Only hp bo true dmg.

Jak będziesz mieć 5k hp to nic nie da bo ci zejdzie w kilka sekund.

Opublikowano

Jak będziesz mieć 5k hp to nic nie da bo ci zejdzie w kilka sekund.

Śmieszny jesteś... Darius to jest useless champ jeśli chodzi o poważne mecze. I koniec. Na normale w sam raz, prawda.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Śmieszą mnie, że cały czas słyszę, że to noob champ i jest łatwy do skontrowania, ale jakoś cały czas słysze także, by go znerfić :P Śmieszne, Darius jest zajebistym champem, buduje sie go bardziej pod AD a nie pod Tanka, i rozpierdala.

Dariusa nawet kayle kontroluje ;)

Nie "nawet", tylko to jest na niego najlepsza kontra w grze, razem z Tryndą, tylko oni go kontrują. 1 vs 1 oczywiście Kayle rozjebie w chwile, ale w TF;ach trolluje jego ulta.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Gratuluję, jest Pan zajebistym graczem, naprawdę cudne statystyki na grze typu Normal bardzo trudną postacią do fragowania.

Opublikowano

Słabo, darius to gówno op i dostał jeszcze buffa, teraz jeszcze bardziej, ale gratuluje zeby nie było ze spam, BTW. miałbym quadre haha. Miałbym dzisiaj pente, ale a nie przecież miałem i to nie na normalu <3 i nie muszę się tym chwalić :O

btw. tym xinem to miałem pente i 37/5.

Opublikowano

@skejtjan

piszesz ze prawie wbiles quadre, tylko gdyby nie ten wukong a "largest multi kill" masz 2.. wiec prawie wbiles tripla nie quadre </3 nie udalo Ci sie

148 farmy... tyle to sie ma w 15 minucie :)

Opublikowano

Zauważ, że nikt nie gra dairusem na iem, mlg itd.

PRESS R TO WIN

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...