Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam Problem! pomocy!

PooH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie netbooka moi znajomi graja w metina na netbukach czasami ich laguje ale ogolnie da się grac. Niestety na moim jest problem bardzo dziwny z tego co widzialem nikt takiego nie mial \(przeszukalem forum) i nic nie znalazlem, a wiec metin normalnie mi sie uruchamia patchuje sie itp wlacza sie wpisuje login haslo i jak wlaczy sie okno wyboru postaci (mam 4 postacie) to postacie sa cale czarne takie poprzerywane miejcami widac okno do wpisywania hasla ip. No ale dobra naciskam enter no wczytuje sie, gdy sie wczyta pokazuje sie mapa nazwa postaci ale postaci nie ma jest tylko jej cień i tak samo jest z mobami i npc :P nie wiem co robic może ma ktoś jakiś pomysl oprocz: reinstalki metka, sterownikow karty graficznej,odpalalem w kazdej jakosci w najgorszej i najlepszej w zadnej nie dziala, netbook kupiony dzisiaj wiec format nie potrzebny raczej, metiny sciagalem z 10 razy ale na nic to :( bardzo prosze o odpowiedz

Windows7

1gb ram

grafika:Intel® Graphics Media Accelerator 3600 Series

Opublikowano

Dorzuć tam ramu, pobierz nowe sterowniki do karty graficznej, odpal ze zgodnością systemu XP/NT.

Opublikowano

Odinstaluj grę, przeczyść rejestr, usuń całkowicie folder gry i zainstaluj na innej partycji systemowej.

Chodzi o to byś pozbył się wszystkich plików Metina a te często nawet to odinstalowaniu - zostają.

Opublikowano

@UP

Zgadzam się, i na wszelki wypadek zrób sobie skan antywirsem, bo tyle tego tałatajstwa buszuje po necie że nie wiadomo czy ci coś teksturek nie powpierniczało.

Pozdrawiam

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Spróbuj pobawić się programem do przyśpieszania pracy komputera, gdy uruchamiasz grę to wyłącz wszystkie komunikatory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...