Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Gra

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale przegrałem 10 normali pod rząd ciagle gramy 4 vs 5 albo 3 vs 5

Juz 10 gier pod rząd mam afki w teamie .... miałem dużo więcej wygranych jak tak dalej pujdzie to sie zmieni ...

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Każdy trafia czasami na AFK graczy, ale to nie zmienia faktu, że nie można wygrać danego meczu.

Dobre nastawienie w drużynie i przeciwnicy zaczną blame'ić i flame'ić co sprowadzi ich do porażki ;)

Nie można z góry zakładać, że mecz jest przegrany, bo mamy N00B'a w zespole. Ten noob może swoją głupotą czasami pomóc :D

Zwabianie przeciwników im całkiem dobrze idzie [weeee]

Nie można non stop wygrywać, bo byłoby to nudne, a na AFK nie poradzisz nic, ale dobrze nastawiona drużyna to podstawa !

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Eee... No i jaka tu pomoc ? Grać nie umiesz i koniec.

Ty też nie potrafisz :) Ani grać ani czytać ... nie gram aż tak źle by wszystko przegrać ale gram gry 3 vs 5 i wiem ze niekiedy sie trafiają gracze afk ale nie 10 razy pod rząd 0_o

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Nie 10x ?

Sam kiedyś miałem coś koło 15 gier z rzędu z AFK.

Po prostu zmień godziny grania, często koło 14-15 gra wiele Gimnazjalistów typu sorki mama woła na obiad, więc mam was w dupie.

Wieczorem bywa lepiej, ale chyba ranem koło 6,7 jest najmniejszy problem ;) Oczywiście w weekendy ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...