Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mogę dostać bana jeszcze?

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo elo ;p już się pytałem kilka razy wcześniej ;p

6stycznia grałem na modzie koleś zrobił filmik powiedział że wysłał go do GM, widziałem filmik na you tube który jest od 14 stycznia, Bana jeszcze nie mam na głównej postaci i moje pytanie jest czy mogę grać bezpiecznie na koncie już ? Nie dostanę bana ?

Opublikowano

Nie dostaniesz

Pomogłem postaw +

Odwdzięczę się tym samym ;)Pozdrawiam Maaanuel

Zakaz linków zewnętrznych w sygnaturze

Coming

Opublikowano

Nie dostaniesz, ponieważ mienły już 2 tygodnie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Nigdy nie można tego na 100% stwierdzić. Niby tego bana nie dostaniesz, bo nie wiadomo tak naprawdę kiedy został ten filmik nagrany i czy nie jest podrabiany, ale zawsze jest jakaś malutka szansa. Jednak ja jakoś wątpię, aby Twoje konto miało być zablokowane. ;-)

Opublikowano

No w sumie nie wiadomo bo 6 stycznia Cie nagrał to ma 2 tyg na zgłoszenie , czyli do 20 stycznia , a support ma też 2 tyg czasu na zbanowanie Cię , także mają czas do 2 lutego :>

Opublikowano

Nigdy nie ma 100%-towej pewności, że nie dostaniesz bana. Zawsze może wysłać do suportu drugi raz.

Ma na wysłanie 2 tyg czasu , jezeli po tym czasie wyśle to nie dostanie bana , nawet w grze co godzine jest informacja ze tickety przewidniają się po 2 tygodniach , w tickecie trzeba podać datę , i oni wtedy wszystko sprawdzają w logach itd.

Kamyk0 tak razem 4 tyg :) , Jak dla mnie spokojnie możesz grać , ja bym grał na twoim miejscu , no ale jak chcesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...